Este mai afectuos ca de obicei
 

Se poate întâmpla să observi anumite schimbări în comportamentul lui şi faptul că pare mai atent şi mai afectuos cu tine,decât de obicei. Iar asta nu este,neapărat,un lucru rău. Nu intra pe loc la bănuieli,cel mai probabil înseamnă doar că i-ai lipsit sau că este cu adevărat încântat să te revadă. Bucură-te de aceste momente dulci şi nu îl trata cu suspiciune. Poate fi un semn cu adevărat bun că se comportă astfel!

 

Este vorbăreţ
 

Majoritatea bărbaţilor au momente când vorbesc lejer şi deschis,dar şi momente în care sunt mai  liniştiţi şi abia obţii o vorbă de la ei. În cazul în care are o stare de spirit veselă,este volubil şi mai vorbăreţ ca de obicei,înseamnă că este cu adevărat încântat de ceva. Află despre ce este vorba,ascultă-l şi bucură-te alături de el. Este important pentru oameni,că sunt femei sau bărbaţi,să ştie că cineva se bucură alături de ei atunci când ceva important se întâmplă în viaţa lor. Iar cele mai reuşite relaţii sunt întotdeauna cele între parteneri care trăiesc intens emoţiile celuilalt.

Te ignoră
 

Nu intra în panică,automat,atunci când pare că el te ignoră. E adevărat că poate fi ceva personal,dar asta se aplică,de obicei,numai dacă aţi avut o dispută. Dacă acest sentiment de ignorare pare venit din senin,s-ar putea ca mintea lui să fie ocupată cu alte lucruri în acel moment şi nimic mai mult. Majoritatea bărbaţilor se concentrează de obicei pe un singur lucru,pe rând,şi nu la mai multe. Dar dacă-l cunoşti suficient de bine şi te simţi neglijată,atunci ar trebui să aveţi o discuţie pentru a afla cu certitudine ce se întâmplă.

 

 

 

Nu prea vorbeşte
 

În cazul în care partenerul tău nu vorbeşte,atunci probabil că are o supărare. Ar putea fi vorba de ceva la locul de muncă,mici neplăceri familiale sau relatia cu tine. Cei mai mulţi au tendinţa de a se retrage în momente tensionate sau conflictuale,deci dacă ştii că aţi avut o dispută recentă,cel mai bine ar fi să-l laşi în pace şi să-i oferi spaţiu. Deşi este destul de greu să te abţii,fii sigură că după ce se va calmam,va veni singur să lămurească lucrurile.

 

Face planuri pentru voi doi
 

Dacă partenerul tău începe să-ţi povestească despre planurile pe care le are pentru voi doi,e un lucru bun. Asta înseamnă că vede un viitor alături de tine sau că vrea să ducă relaţia nivelul următor. Oricare ar fi planurile,susţine-i iniţiativele şi bucură-te că se întâmplă asta.

Petrece tot mai mult timp cu amicii săi
 

Toate cuplurile se lovesc de această problemă la un moment dat. De obicei,înseamnă că partenerul tău se simte suficient de încrezător în stabilitatea relaţiei voastre,încât să aibă libertatea de a se vedea cu prietenii lui,şi să nu stea numai cu tine. În egală măsură poate fi semnul unei nevoi de mai mult spaţiu,dar nici asta nu trebuie privit ca pe ceva rău. Stabiliţi activităţi comune,dar lasă-i şi lui timpul necesar cu amicii sau familia. Nu fii posesivă.

 

Îţi face cadouri
 

Te-a surprins recent cu un cadou? Acest lucru înseamnă că eşti în inima lui! Fie că este vorba de un buchet de trandafiri sau de o cutie din bomboanele tale preferate,el se gândeşte la tine. Interesul său romantic pentru tine este încă puternic,aşa că îi poţi mulţumi pentru gesturile sale frumoase. Fii sigură că va continua să le facă.