Degetele lungi,semn al mărimii penisului

De multe ori,s-a făcut asocierea mărimii penisului cu dimensiunea altor părţi ale corpului. Specialiştii au ajuns la concluzia că lungimea degetului arătător al unui bărbat este un indiciu destul de precis atunci când vine vorba de mărimea bărbăţiei sale.


Citeşte şi:

Ce dezvăluie mâinile despre firea ta

Ce ascund durerile de mâini


Cercetători de la Spitalul Gil de la Universitatea Gachon din Coreea de Sud au măsurat degetele arătătoare şi penisurile a 144 de voluntari şi au constatat că între acestea există o legătură mare. Cu cât este mai mare diferenţa dintre arătător şi degetul inelar al unui bărbat,cu atât mai mult cresc şansele ca penisul să fie mai mare. În timp ce oamenii de ştiinţă sunt încă nesiguri ce anume cauzează această conexiune,ei cred că ar putea avea legătură cu expunerea prenatală a embrionului la hormoni.

Pot prezice orientarea sexuală

Specialiştii spun că degetele oferă indicii cu privire la orientarea sexuală a unei persoane. Legătura dintre raportul deget şi orientare sexuală poate fi o dovadă în plus că orientarea sexuală nu este o alegere,ci mai degrabă este determinată cu mult înainte de naştere.

Îţi arată de ce boli poţi să suferi

Specialiştii spun că oamenii ale căror degete au cam aceleaşi dimensiuni au mai multe şanse de a supravieţui cancerului de prostată. Potrivit Medical Daily,cercetătorii din Coreea au descoperit că bărbaţii cu degetele inelare mai scurte,şi,a căror diferenţă dintre mărimea inelarului şi indexul degetele lor este mică,răspund mai bine la medicamentele antitumorale.