Să vedem în legătură cu ce minţim cel mai mult,conform statisticilor.
 
Deşi poate părea absurd,pentru a ascunde unele realităţi,multe dintre noi sunt dispuse să-şi mintă chiar şi medicul. Asta se întâmplă de cele mai multe ori când nu suntem dispuse să recunoaştem diverse lucruri nici faţă de noi.
 

Stresul perfecţiunii

 
Societatea ne supune constant unui bombardament mediatic cu tot felul de remedii miraculoase menite să ne menţină mereu tinere. Astfel,odată trecute de o anumită vârstă,începem să minţim în legătură cu anii noştri reali. Cu toate astea,experţii ne spun că dacă suntem împăcate cu noi,iar vârsta nu ne complexează,avem toate şansele să ducem o viaţă mai liniştită şi mai fericită.
 
Minciuna cea mai răspândită printre femei nu este totuşi vârsta,ci mărimea. Fie că este vorba de mărimea hainelor,ori de cea fizică,femeile fac tot posibilul să ascundă kilogramele ori centimetrii în plus.
 

Vechea poveste a sexului

 
Deşi avem pretenţia că trăim într-o societate dezvoltată,deschisă,care a învăţat în timp să nu mai judece după principii greşite,pentru mulţi oameni este încă inacceptabil ca o femeie să fi avut o viaţă sexuală împlinită. Aşadar,multe femei se văd oarecum constrânse să mintă în legătură cu numărul partenerilor avuţi.
 

Actuala poveste a sexului

 
Din cauza timidităţii,a jenei,sau a altor piedici morale sau,mai degrabă psihologice,femeilor le este încă greu să vorbească liber despre trupul şi plăcerile lor. Unele femei pur şi simplu nu vor să rănească partenerul. Motiv pentru care,ele îşi mint partenerii pe acest subiect,lăsându-i să creadă că totul merge bine şi că sunt mereu în culmile extazului,deşi în prea multe cazuri realitatea este foarte departe. Însă lucrurile nu pot rămâne în situaţia asta. Este necesar,aproape obligatoriu să îţi cunoşti propriul corp şi să îi comunici partenerului aceste cunoştinţe.