Chiar dacă sunt încăpăţânaţi,ştiu ceea ce fac şi ce vor de la viaţă. Sunt incredibil de independenţi,dar şi cele mai fidele fiinţe de pe planetă. La sfârşitul zilei ştiu ce au de făcut a doua zi,şi întotdeauna au dreptate. Au mereu argumente şi fac ceea ce spun. Cei din jur le dau mereu dreptate,şi le place asta

În afară de asta,iată de ce sfaturile cele mai bune le primeşti de la un nativ taur:

1. Ştiu să explice ca să înţelegi

În afară de a primi cel mai bun sfat,o să-ţi explice ce şi cum,care este viziunea lui despre problema cu care te confrunţi,ci şi cum să interpretezi acel sfat. Dacă ai probleme cu o prietenă şi nu ştii ce să faci,apelează la o prietenă care este nativ taur şi vei avea parte de cele mai bune sfaturi. Acesta îţi va spunc cum să acţionezi,ce să spui şi va sugera o soluţie pentru rezolvarea problemei. În cele din urmă,totul va părea mai simplu.

2. Sunt persoane iubitoare şi te ajută atunci când ai nevoie

Dacă ţi se pare că un nativ Taur nu vrea să te ajute,cere-i sfatul. Chiar dacă sunt persoane ocupate,şi în mod clar singurele din lume,cu o orientare şi cu simţ,sigur te va ajuta. Mai ales la sfârşitul zilei,sunt iubitoare şi dornice să ajute pe cine pot. Chiar dacă lor nu le place să primească sfaturi,să le dea le place cel mai mult.   

3. Sunt răbdători

Stau şi ascultă ore întregi fără să spună ceva sau să se supere. Atunci când este vorba să ghideze pe cineva,are cea mai mare răbdare,şi-i ghidează în direcţia bună,mai ales pe cei care sunt confuzi şi pierduţi. Cum am spun mai sus,nativii Taur ştiu mereu ce să spună şi când să spună. Nu iau decizii pripite,analizează mereu problema pentru a oferi cele mai bune sfaturi.

4. Sunt harnici                      

Ştiu să pună mereu piciorul în prag şi,de aceea se asigură că oferă cele mai bune sfaturi,care chiar să te ajute. Aşa cum se ştie deja,nativii tauri sunt persoane care muncesc mult şi sunt mereu ocupaţi. Dar asta nu înseamnă că celelalte zodii nu sunt harnice. Aceştia oferă cele mai reale sfaturi,la care chiar se gândesc.

5. Fac orice pentru cine merită  

Chiar dacă există excepţii,nativii taur chiar sunt foarte iubitoare,care ar face orice pentru cine are nevoie,mai ales dacă este cineva din familie sau prietenii adevăraţi. Dacă ai nevoie de ceva,apelează la un prieten nativ Taur. Acesta nu va aştepta nimic în schimb.

6. Sunt persoane oneste

Nu confunda sarcasmul lor cu faptul că sunt nepoliticoşi,dar aşa sunt ei. Trebuie să le explici clar problema cu care te confrunţi pentru a avea parte de un sfat bun. Onestitatea lor îi face să spună lucrurile aşa cum trebuie,chiar dacă nu este ceea ce vrei să auzi. Toţi avem nevoie de o persoană extrem de sinceră în viaţa noastră pentru a ne oferi sfatul de care avem nevoie,pe care nimeni altcineva nu este dispus să-l ofere. Onestitatea este cea mai bună atunci când vrei un sfat.