Berbec

Competitiv, dinamic, curajos, cuceritor, ambiţios şi puternic, nativul în Berbec adoră să conducă şi să comande. Când se decide să între în politică, n-o face pentru că simte o chemare deosebită pentru stânga sau dreapta, ci pentru că îl atrage bătălia pentru putere.

Taur

Taurul este realist, tenace şi simte o mare nevoie de stabilitate financiară. Când vine vorba de bani, are o intuiţie de neegalat. Nu va risca niciodată să ia o decizie sub impulsul momentului, aşa că va analiza îndelung orice situaţie. Ca politician, poate da dovadă de spirit practic..

Gemeni

Schimbă partidele ca pe şosete, de dragul experienţei. Spontan, inventiv, comunicativ, curios şi extrem de inteligent, nativul în Gemeni da dovadă de abilitităţi excelente de negociere şi intermediere.

Rac

Deşi pare greu de crezut, Racul cel emotiv şi neliniştit poate fi un politician extrem de ambiţios şi un mare patriot. Diplomat şi tenace, îşi cunoaşte bine interesele şi ştie să le gestionează cu multă prudenţă. Discursul lui îmbracă mereu forma unei povestiri minunate.

Leu

Leul se visează pe scenă, sub lumina reflectoarelor, ovaţionat de public. La fel ca şi Berbecul, are toate şansele să se remarce în politică drept un lider puternic, ambiţios şi curajos, capabil de a lua decizii rapide şi eficiente, atunci când situaţia o cere.

Fecioară

Fecioara cea analitică şi organizată nu se simte foarte bine în cercurile politice. Nu are ambiţii de şef, preferând să lucreaze în echipă. Dacă s-a decis totuşi să îmbrăţişeze cariera politică, va dovedi un spirit critic extrem de ascuţit, chiar exagerat.

Balanţă

Nativul în Balanţă are un simt al echităţii şi al justiţiei extrem de bine dezvoltat. Plin de tact, se dovedeşte a fi cel mai bun diplomat din întreg horoscopul.

Scorpion

Scorpionul este făcut pentru politică şi management. Ambiţios, tenace, curajos şi pasionat, cu o putere de muncă uriaşă, manifestă în acelaşi timp o latura agresivă, extremistă.

Săgetător

Săgetătorul este plin de calităţi, dar are şi părţi mai puţin bune. Este entuziast, jovial, tonic, plin de vitalitate, binevoitor, adaptabil şi, în acelaşi timp, imprudent, aventurier, jucător, independent şi înflăcărat. În politică, cel mai mult îl atrage cariera de europarlamentar.

Capricorn

Capricornul ţinteşte sus, cât mai sus, pe scara socială. Prin urmare, o carieră politică îi poate satisface de deplin nevoia de afirmare în societate. Şi mai are şi abilităţile necesare pentru a reuşi.

Vărsător

Vărsătorul este cel mai altruist semn zodiac şi are cea mai originală viziune din întreg horoscopul. Politica îl atrage doar în măsura în care poate reforma sistemul anacronic. Umanist convins, este atras de colaborarea cu asociaţii şi organisme internaţionale, precum şi de activitatea sindicală.

Peşti

Peştii îşi ghidează viaţa în funcţie de ceea ce le şopteşte intuiţia extrem de ascuţită. Nativul Peşti nu va intra în politică, decât dacă simte o chemare divină, notează ele.ro.