Înainte de toate,fă-i un masaj incitant

Surprinde-ţi partenerul cu un masaj făcut ca la carte. Ai nevoie de puţin ulei cu care să-l masezi prin zonele erogene. În timp ce îi oferi plăcere,sărută-l pătimaş pentru mai multe senzaţii intense.

Oferă-i ceva nou

În loc să faceţi sex în dormitor,alege un alt loc din casă pentru a petrece câteva clipe de neuitat. Ce zici de balcon sau de bucătărie? Cu siguranţă îi va plăcea ideea ta la nebunie.

Încercaţi poziţii noi

Orice bărbat îşi doreşte să facă sex în cât mai multe poziţii,aşadar răspunde pozitiv provocărilor lui sexuale. Mai mulţi,poţi veni şi tu cu ceva sugestii... incitante.

Lasă-l să te privească în toată splendoarea ta

Vrei să-l exciţi fără ca măcar să-l atingi? Atunci lasă-l să te admire în timp ce îţi oferi plăceri intime. Astfel,vei aprinde imediat focul pasiunii.

Puţină disciplină nu strică

Este vorba de disciplina cu tentă sexuală pe care niciun bărbat nu ar refuza-o. Aşadar,pălmuieşte-l şi vorbeşte-i murdar în timp ce faceţi sex.

Îndeplineşte-i cel puţin o fantezie

Nu există bărbat care să nu aibă cel puţin o fantezie. Dacă vrei să-ţi surprinzi partenerul şi să-l aduci pe culmile plăcerii,atunci spune-i într-una din serile pe care le petreceţi împreună că eşti dispusă să-i faci pe plac.