BERBEC

Foarte sensibile şi excentrice,majoritatea fac în acest interval excese şi călătorii de plăcere peste hotare. Relaţiile cu prietenele s-au îmbunătăţit simţitor,însă se simt nedreptăţite de colegii de serviciu şi nu pregetă să ia o atitudine drastică. Mămicile sunt severe,iar celibatarele nehotărâte.

TAUR

Amabile,mai ales în a doua parte a intervalului,nu au griji financiare,fiind favorizate şi de prosperitatea partenerului de cuplu. Toate fac călătorii de scurtă durată şi sunt indecise în activităţile profesionale. Starea de sănătate este mai bună ca niciodată,aşa că fac planuri peste planuri.

GEMENI

Ingenioase şi creative au şanse profesionale continue,dar imprevizibile. Majoritatea visează la călătorii lungi,dar foarte puţine renunţă la activitatea profesională susţinută şi nu-şi permit decât scurte escapade. Îşi cuceresc partenerul,şi pe toţi cei cu care intră în contact,prin inteligenţă.

RAC

Foarte preocupate de situaţia lor financiară,nu renunţă la investiţii şi îşi motivează acţiunile prin cheltuieli casnice impuse de moment. Familistele se bazează pe posibilităţile partenerului,iar celibatarele visează la pretendenţi bogaţi. Unele native au la mijlocul intervalului aventuri secrete.

LEU

Voluntare şi pline de vitalitate,sunt prea ambiţioase la începutul intervalului. Familistele au în continuare mici neînţelegeri cu partenerul de viaţă,iar celibatarele îşi aleg cei mai potriviţi pretendenţi. Situaţia financiară este aproape falimentară şi nu se pot baza nici pe ajutoare familiale.

FECIOARĂ

Vor descoperi cu stupoare că au la fel de mulţi prieteni şi duşmani. Sunt invidiate şi bârfite fără motiv. Multe au probleme de sănătate şi toate exclud orice călătorie mai lungă,preferând să lucreze. Relaţiile cu rudele prin alianţă se îmbunătăţesc,dar reacţiile partenerului de cuplu rămân bizare.

BALANŢĂ

Deşi au activităţi de finalizat,aproape toate vor prefera să plece într-un scurt concediu. Familistele reuşesc să-şi întoarcă împotrivă protectorii,amicii şi colegii,doar din speranţa că plecând vor scăpa de stres. Toate au de partea lor partenerii de cuplu,care realizează cât de obosite se simt.

SCORPION

Exuberante şi senzuale,majoritatea se vor încăpăţâna să-şi cimenteze relaţiile profesionale,fiind convinse că nu vor pierde şansele de a pleca peste hotare în concediu. Sunt sătule de drumuri şi consideră că partenerul de cuplu le exploatează financiar. Mămicile sunt cele mai fericite dintre toate!

SĂGETĂTOR

Încurajate de câştigurile de la începutul intervalului,vor planifica scurte deplasări în locaţii îndrăgite. Cele mai multe continuă să se gândească la îmbunătăţiri ale locuinţei ori vor chiar să se mute. Celibatarele au şanse să întâlnească partenerul perfect,dacă se decid să plece în concediu acum.

CAPRICORN

Atât familistele,cât şi celibatarele nu fac nimic fără aprobarea partenerului lor de cuplu. Dispun de fonduri suficiente pentru a pleca în concedii mai deosebite,însă nu au timp şi sunt prea stresate de drumuri. Vor prefera să lege noi relaţii de prietenie şi să renunţe la colegele care le stresează!

VĂRSĂTOR

Prinse în vârtejul unor activităţi profesionale extinse,vor prefera să se afirme şi îşi vor pune la punct partenerii prea pretenţioşi. Exclud orice propunere de concediu şi au tendinţa să ţină adevărate discursuri celor care insistă să plece împreună. Celibatarele sunt avantajate în relaţiile amoroase!

ZODIA NOROCOASĂ-PEŞTI

Construiesc,împreună cu prietenii fideli,un fel de „scenarii” menite să le facă mai prospere şi lipsite total de griji financiare. Cele mai multe dintre aceste native vor refuza să plece în concediu,dacă nu vor avea asigurate cele mai bune condiţii. Nu vor să meargă în niciun caz împreună cu prietenii sau rudele şi parcă nici pe partenerul de cuplu nu l-ar lua. Sunt excentrice,sensibile,şi au pretenţii ce nu prea au şanse de reuşită. Nu este exclus ca nativele tinere să se îndrăgostească subit,iar familistele să se sature de tutela partenerului lor. Ceea ce pierd toate în empatie,câştigă prin pragmatismul deosebit. Pentru cardiace se exclude orice efort deosebit.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Doresc să ştiu ce-mi rezervă viitorul privind sănătatea şi viaţa sentimentală.”

Gabriela Farcuta,nascuta pe data de 11 decembrie 1979,la ora 14:00,în Arad.Soare în Săgetător cu Ascendent în Taur. Cele cinci planete din semne de pământ (din care patru se află în Fecioară) sunt decisive pentru destinul şi personalitatea dv. Pragmatismul,perfecţionismul şi dorinţa de a vă afirma prin muncă sunt calităţile care v-au ajutat să ajungeţi unde aţi dorit din punct de vedere profesional (dacă ora de naştere este corectă). Sănătatea dv. însă a fost şi va fi pusă la încercare,mai ales de problemele strict abdominale (intestinale îndeosebi),aşa că nu este exclus să fiţi supusă şi unor intervenţii chirurgicale cu şanse foarte bune de însănătoşire. În astrogramă,apar două căsnicii şi nevoia imperioasă de a face şi creşte copii.