BERBEC

Un pic cam prea excentrice,majoritatea nativelor fac în acest interval multe excese şi călătorii de plăcere în ţară ori peste hotare. Relaţiile cu prietenele s-au îmbunătăţit simţitor,însă se simt nedreptăţite de colegii de serviciu. Mămicile sunt mai severe,iar celibatarele mult prea nehotărâte.

TAUR

Dedicate până la extrem muncii şi afirmării lor profesionale,sunt conştiente că nu se vor mai întâlni prea curând cu oportunităţile de acum. Nativele care sunt mame fac greşeala de a nu mai comunica suficient cu propriii copii şi apelează la ajutoare „externe”,atrâgându-şi astfel critici total nemeritate. Unele beneficiază de scurte deplasări peste hotare,altora li se interzice plecarea,iar o mică parte poate să obţină şederea nelimitată în ţara preferată. Celibatarele nu au şanse decât dacă se „bazează” pe cererile colegilor becheri. Bani vin din surse noi,speciale,şi sunt direcţionate către plăţile datoriilor bancare.

GEMENI

Creative şi originale,au în continuare şanse profesionale imprevizibile. Majoritatea visează la călătorii lungi,dar puţine renunţă la activitatea profesională susţinută şi nu-şi permit decât scurte escapade. Îşi cuceresc partenerul,şi pe cei cu care intră în contact,prin amabilitate şi inteligenţă.

RAC

Majoritatea nativelor nu renunţă la investiţii şi îşi motivează acţiunile prin cheltuielile impuse de moment. Familistele se bazează pe posibilităţile partenerului,iar celibatarele visează la pretendenţi bogaţi. Unele au aventuri cu partenerii de afaceri,dar toate visează la plecări peste hotare.

LEU

Pline de vitalitate,sunt cam prea ambiţioase la începutul intervalului. Familistele au mici neînţelegeri cu partenerul de viaţă,iar celibatarele îşi aleg cei mai nepotriviţi pretendenţi. Situaţia financiară e aproape falimentară şi se pare că nu se mai pot baza pe ajutoarele familiale de până acum.

FECIOARĂ

Vor descoperi că au la fel de mulţi prieteni şi duşmani. Sunt invidiate de toţi şi bârfite fără motiv. Multe au probleme de sănătate şi toate exclud orice călătorie lungă,preferând să lucreze. Relaţiile cu rudele prin alianţă se îmbunătăţesc,dar reacţiile partenerului de cuplu rămân imprevizibile.

BALANŢĂ

Deşi au multe activităţi de finalizat,vor prefera să plece într-un scurt concediu. Familistele reuşesc să-şi întoarcă împotrivă amicii şi colegii,doar din speranţa că plecând vor scăpa de stres. Toate au de partea lor partenerii de cuplu,care sunt singurii ce realizează cât de obosite se simt.

SCORPION

Cele mai multe native se vor încăpăţâna să-şi cimenteze relaţiile profesionale,fiind convinse că nu vor pierde nici şansele de a pleca peste hotare în concediu. De altfel,sunt sătule de drumuri şi consideră că partenerul de cuplu le exploatează financiar. Mămicile sunt cele mai fericite dintre toate!

SĂGETĂTOR

Încurajate de câştigurile de la începutul intervalului,vor planifica scurte deplasări în locaţii îndrăgite. Cele mai multe continuă să se gândească la îmbunătăţiri ale locuinţei ori vor chiar să se mute. Celibatarele au şanse să întâlnească partenerul perfect,dacă se decid să plece în concediu.

CAPRICORN

Atât familistele,cât şi celibatarele nu fac nimic fără aprobarea partenerului de cuplu. Dispun de fonduri suficiente pentru a pleca în concedii deosebite,dar sunt prea stresate de drumurile scurte de până acum. Vor prefera să lege noi relaţii de prietenie şi să renunţe la colegele care le stresează!

VĂRSĂTOR

Prinse în vârtejul unor activităţi profesionale interesante,vor prefera să se afirme şi îşi vor pune la punct partenerii prea pretenţioşi. Exclud orice propunere de concediu şi au tendinţa să ţină adevărate discursuri celor care insistă să plece. Celibatarele sunt avantajate în relaţiile amoroase!

PEŞTI

Cele mai multe native vor refuza să plece în concediu,dacă nu vor avea asigurate cele mai bune condiţii. Nu vor să meargă împreună cu rudele şi parcă nici pe partenerul lor de cuplu nu l-ar lua. Sunt excentrice şi au pretenţii care nu au şanse de reuşită. Pentru cardiace,se exclude vacanţa la mare!