BERBEC

Veţi face tot posibilul să vă ajutaţi la mijlocul intervalului prietenii ori rudele care au probleme,chiar dacă intraţi în conflict cu partenerul de cuplu. O mare parte dintre aceste native nu mai suportă condiţiile de lucru,mai ales pentru că au senzaţia că sunt lipsite de orice putere de decizie.

TAUR

Foarte amabilă,creativă şi pretenţioasă,suportaţi foarte greu dificultăţile financiare. Veţi găsi însă numeroase modalităţi de a vă reechilibra bugetul şi veţi fi admirată de colege şi de partenerii de afaceri mai tineri. Persoana iubită vă dă sfaturi pe care doar aparent nu le luaţi în seamă.

GEMENI

Treceţi printr-un fel de criză sentimentală,care afectează manifestările afective în general şi erotice în special,însă relaţiile cu partenerul de cuplu rămân excelente. Celibatarele ce nu au acceptat să lucreze peste hotare ori cu străinii,vor primi oferte deosebit de avantajoase pe neaşteptate.

RAC

Sunteţi în imposibilitatea de a vă mai deplasa din diverse cauze,dar cea mai frecventă se referă la o activitate diversificată împovărătoare. La mijlocul intervalului,sunteţi forţată de împrejurări să renunţaţi şi la întâlnirile amicale şi,fiind o persoană sociabilă,vă displace total situaţia.

LEU

Excesul în ce vă priveşte caracterizează orice manifestare,în toate domeniile. Mai ales tendinţa spre furie este „neproductivă” şi pot apărea daune din verdicte legale,chiar dacă renunţaţi la afirmaţiile nefondate şi redeveniţi amabilă. La sfârşitul intervalului,cheltuielile vă depăşesc bugetul.

FECIOARĂ

Nimic din ceea ce face partenerul dv. de cuplu nu vă mai place şi aveţi tendinţa să reluaţi şi să corectaţi dv. totul. Nici în acest interval nu renunţaţi la cheltuielile masive fără acoperire. Nativele mămici sunt mai înţelegătoare cu propriii copii,dar preferă să păstreze o educaţie conservatoare.

BALANŢĂ

Atmosfera din casa dv. vi se pare în acest interval cam insuportabilă. Descoperiţi că aveţi încă prieteni foarte buni,care de abia aşteaptă să vă sară în ajutor. Oricum,miercuri trebuie să faceţi un drum intr-o altă localitate,însă aveţi impresia că starea de sănătate nu vă va susţine eforturile.

SCORPION

Aveţi senzaţia marţi că sunteţi persecutate,iar neînţelegerile cu partenerul de cuplu vă accentuează această stare. Cele care au funcţii de conducere sunt foarte stresate şi încearcă în zadar să se relanseze de miercuri. Nativele foarte tinere sunt cu adevărat trădate ori chiar înşelate de amici.

SĂGETĂTOR

Oricât de mult v-ar displăcea activitatea profesională pentru moment,sunteţi foarte conştiente că nu puteţi renunţa la aceasta. Nativele tinere fac întreg intervalul diverse excese erotice şi descoperă universuri sexuale periculoase. Pentru nativele mature,pot chiar să apără sarcini neprevăzute.

CAPRICORN

Marţi,ajungeţi la concluzia că prietenii dv. vă doresc tot ce-i mai rău. Este adevărat că au pretenţii cam exagerate,că au tendinţa să nu vă creadă şi vă critică permanent. Din păcate,sunteţi şi nevoite să amânaţi din cauza partenerului de cuplu aproape toate deplasările (concediile) planificate.

VĂRSĂTOR

Impulsivitatea şi imprudenţa sunt maxime,mai ales în primele zile ale intervalului. Este necesar să fiţi foarte atente pentru a evita eventualele accidente,iar cele care au copiii trebuie să fie mult mai îngăduitoare. Celibatarele au miercuri conflicte cu părinţii. Posibile disfuncţii tiroidiene.

ZODIA NOROCOASĂ-PEŞTI

Extrem de sensibile,dacă le sunt criticate activităţile profesionale,deciziile şi partenerul de cuplu,au reacţii foarte exagerate. În ciuda optimismului exagerat,au senzaţia că nu au putere,iar obiectivele pe care şi le-au propus le depăşesc. Cu toate acestea au capacitatea de a-i influenţa la maximum pe cei din anturaj (chiar şi şefii direcţi le acceptă toate ideile,oricât de excentrice ar fi). Rezultatele financiare sunt minime şi au tendinţa de a cheltui până la ultimul leuţ. Pericole reale nu există însă decât pentru familistele încăpăţânate şi pentru nativele care consumă prea multă sare.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Vă rog să-mi oferiţi cât mai multe date despre viitorul meu. Vă mulţumesc.”

Anonimă,născută pe data de 16 septembrie 1988,la ora 12:30,în oraşul Adjud.Soare în Fecioară cu Ascendent în Scorpion. Cele patru planete din semne de foc vă ajută prin energia deosebită pe care o aduc,dar şi prin dorinţa de a vă afirma. Foarte senzuală şi talentată în ceea ce priveşte recitarea şi manierele de a aborda „elevii” sunteţi făcută pentru a fi învăţătoare,profesoară sau actriţă. În cazul în care ora de naştere este corectă,veţi avea parte de o căsnicie fericită,deosebită. Banii vin din mai multe surse,dar treceţi de obicei prin perioade ori de avariţie extremă ori de altruism ieşit din comun (sau doar vă place să faceţi cumpărături). Nu este exclus să călătoriţi mult,iar din 2015 să vă stabiliţi în străinătate.