BERBEC


Primiţi sfaturi deosebite pentru a scăpa de problemele conjugale,însă sunteţi prea sensibile pentru a le şi pune în practică. Vorbiţi foarte mult,dar numai aşa veţi reuşi să cuceriţi noi protectori,care să vă asigure şanse numeroase de reuşită financiară. Cheltuielile depăşesc pragul de atenţie!

TAUR


Nici relaţiile de cuplu şi nici cele colegiale nu vă asigură liniştea dorită,mai ales că de la serviciu nu vă mai aşteptaţi la nimic bun. Nu vă puteţi abţine de la a face observaţii acide la adresa celor caracterizaţi de dezorganizare. Energice şi impunătoare,luaţi decizii în locul tuturor colegilor.

GEMENI


Nu vă interesează părerile colegilor,ci mai degrabă cum să rezolvaţi noile probleme ce apar în locuinţa dv. Vă diversificaţi cu succes activitatea profesională. Starea conflictuală dintre dv. şi parteneri atinge apogeul. Nu sunt excluse marţi crize maxime de personalitate şi reacţii imprevizibile.

RAC


Chiar dacă faceţi cu plăcere cea mai mare parte din drumuri,colegii şi persoana iubită nu sunt mulţumiţi. Banii sunt mai puţini şi vă gândiţi la o schimbare de job. Cu toate că aparent sunteţi atente la activităţile profesionale curente,evadaţi adesea mintal,plănuind concedii în locaţii exotice.

LEU


Nimeni nu vă mai judecă pentru tendinţa de a face continuu economii,mai ales dacă le explicaţi situaţia. Exuberanţă creatoare şi noi şanse. Activitate maximă în două sectoare:reorganizarea profesională şi „reconstrucţia” locuinţei. Sunt excluse,măcar pentru o parte dintre native,călătoriile lungi.

FECIOARĂ


Relaţiile cu persoana iubită sunt schimbătoare,adesea explozive,şi stresul nu vă mai părăseşte. Unele înfloresc din punct de vedere financiar,iar altele sărăcesc. Dornice să-şi recapete independenţa ori chiar să ia decizii în locul persoanei iubite,vor să se elibereze de sub o tutelă supărătoare.

BALANŢĂ


Când este vorba de izbucnirea unor conflicte personale,uitaţi de diplomaţie. Banii de la începutul intervalului sunt insuficienţi. Persoana iubită şi o parte dintre partenerii dv. vor să vă convingă să faceţi o mică deplasare recreativă. Colegii vă invidiază şi vă bârfesc „implicarea” profesională.

ZODIA NOROCOASĂ-SCORPION


Extrem de energice,reuşesc să se impună,în orice ocazii,prin inteligenţa şi strategia excepţionale. Muncesc foarte mult,cu deosebită plăcere şi rezultate ce depăşesc media. Sunt răsplătite regeşte,numai că au senzaţia că alţii primesc mai mult ori au plăţi multiple. Îşi fac noi prieteni,de care se lasă protejate şi îndrumate. Nativele care au copii sunt nemulţumite de excentricitatea acestora ori de incapacitatea de a le urma sfaturile. Toate vor renunţa de bună voie la călătoriile lungi,în favoarea unor deplasări scurte,dar avantajoase. Celibatarele devin foarte pretenţioase şi fac planuri mult prea minuţioase. Sunt avantajate în mod deosebit toate nativele care studiază. Week-end-ul le este pus tuturor în pericol de activităţile profesionale.

SĂGETĂTOR


Veţi recupera aproape toţi banii care vi se datorează,însă nu mai aveţi timp pentru persoana iubită,din cauza numeroaselor drumuri pe care nu aveţi cum să le amânaţi. Lipsite de înţelegere pentru persoana iubită,refuzaţi să vă implicaţi în problemele altora şi „trâmbiţaţi” nevoia dv. de relaxare.

CAPRICORN


Intrigile celor din anturaj se manifestă în diverse domenii şi e bine să nu vă implicaţi în procese,deoarece încă nu aveţi sorţi de izbândă. În cea mai mare parte a reacţiilor sunteţi raţionale,dar faceţi numeroase excese,ce vă afectează sănătatea. Tinerele au aventuri amoroase discrete şi senzuale.

VĂRSĂTOR


Amabile şi expansive,doriţi să faceţi schimbări profesionale,însă până şi familia vă sfătuieşte să vă temperaţi elanurile revoluţionare. Redresarea financiară întârzie să apară,dar sunteţi susţinute nu numai de prieteni,ci şi de şefii direcţi. Vor apărea noi posibilităţi de afirmare profesională.

PEŞTI


Unora li se oferă ocazia să facă drumuri lungi peste hotare. Altele au idei originale,ce frizează geniul şi le aduc recunoaşterea posibilităţilor. Situaţie financiară excelentă,dar şi multe datorii faţă de prieteni. Persoana iubită vă inspiră şi vă iartă accesele de excentricitate comportamentală.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori vă rog o astrogramă completă. Vă mulţumesc.”

Mihaela Săvulescu,născută pe data de 17 ianuarie 1973,în Braşov,la ora 11:00. Soare în Capricorn cu Ascendent în Berbec. Pentru o nativă cu patru planete în capricorn sunteţi destul de sentimentală,datorită prezenţei Lunii în Rac. Prevalează totuşi o mare dorinţă de afirmare,mai ales din punct de vedere profesional. Optimistă,dar şi foarte labilă comportamental şi emoţional,aţi fi fost un foarte bun profesor,ginecolog sau notar. În astrogramă,apar ca posibile chiar şi trei căsnicii şi doi copii. Pe lângă migrenele destul de supărătoare,este posibil ca de-a lungul vieţii să apară tumori la nivelul sânilor şi intestinului gros. Dacă ora de naştere este corectă,şansele financiare cele mai mari au apărut în 2011-2012.