BERBEC

Relaţiile parteneriale sunt cam ambigue,ca şi cum aţi dori să renunţaţi la actualul partener de cuplu ori de afaceri pentru a face loc altuia nou. Oricum,sunteţi mai pesimistă în privinţa oricărui tip de relaţie şi foarte ocupată să organizaţi,cu multă minuţiozitate,o călătorie în ţări străine.

 

TAUR

Sunteţi din ce în ce mai decisă să renunţaţi la actualul job şi de această dată vă aprobă şi familia. În cazul în care nu reuşiţi să găsiţi un serviciu mai bun,veţi restructura toate activităţile,fără să mai ţineţi cont de „fiţele” colegilor fără experienţă. Partenerul vă ajută nu numai cu sfaturi!

 

GEMENI

V-aţi diversificat activităţile profesionale atât de mult,încât nu mai aveţi timp pentru nimic altceva. Consideraţi că afirmarea profesională şi socială justifică înstrăinarea de familie,de prieteni şi de partenerul de cuplu. Visaţi totuşi noapte de noapte la o vacanţă de vis pe meleaguri exotice.

 

RAC

Cele mai multe native tinere au şansa să rămână însărcinate. Celibatarele sunt forţate de împrejurări să ia o decizie clară şi să nu mai amâne cununia. Toate fac economii şi doresc un job mai bun ori posibilitatea de a călători atunci când vor,fără niciun fel de restricţii. Unele au mulţi adversari.

 

LEU

Partenerul de cuplu vi se pare desprins de realitate,prietenii nu mai dau niciun semn de viaţă,iar locuinţa personală arată ca un cuib de viespi. Nativele tinere pot trăi de vineri poveşti de iubire frumoase,iar celelalte se retrag în muncă,dar nu se lipsesc nici de micile plăceri ale vieţii!

 

FECIOARĂ

Situaţia dv. financiară este din ce în ce mai încurcată,iar rudele şi prietenii nu au cum să vă „sponsorizeze” sau pur şi simplu nu vor. Partenerul de cuplu se opune miercuri la aproape toate ideile dv.,mai ales dacă sunt legate de schimbări ori renovări ale locuinţei. Călătoriile sunt amânate!

 

BALANŢĂ

Chiar dacă aveţi câştiguri din ce în ce mai mari din mai multe activităţi,chiar dacă primiţi continuu noi oferte de joburi,continuaţi să fiţi foarte melancolică şi prea plictisită. Partenerul încearcă miercuri să vă organizeze viaţa,familia are noi şi noi pretenţii,iar dv. munciţi fără încetare.

 

SCORPION

Foarte exuberantă şi energică,faceţi,întregul interval,eforturi supraomeneşti pentru a rezolva problemele profesionale şi familiale,fiind convinsă că vă va aprecia toată lumea. Veţi descoperi joi că există în anturaj persoane care vă invidiază pentru că văd doar câştigurile,nu şi eforturile dv.

 

ZODIA NOROCOASĂ-SĂGETĂTOR

Reluaţi relaţiile de amiciţie cu o parte dintre prieteni şi preferaţi să uitaţi că până nu de mult v-au bârfit şi v-au criticat întruna,fără motiv. Din păcate,continuaţi să vă bazaţi pe sfaturile cuiva despre care încă nu aţi aflat că vă este cel mai înverşunat concurent. Întregul interval,faceţi multe excese alimentare contraindicate. Toate sunteţi foarte senzuale şi aveţi o relaţie de invidiat cu partenerul de cuplu. Faptul că dispuneţi de sume suplimentare vă „împinge” să achiziţionaţi în week-end obiecte de care nu aveţi nevoie acum (cele mai „fragile” din acest punct de vedere sunt nativele care au copii).

 

CAPRICORN

Nu aveţi cum să scăpaţi miercuri de schimbările profesionale,dar aveţi posibilitatea vineri,ascultând de sfaturile unei persoane cu experienţă,să reuşiţi să transformaţi răul în bine. Descoperiţi în week-end că aveţi mulţi prieteni care de abia aşteaptă să ajute,dar şi mulţi adversari invidioşi.

 

VĂRSĂTOR

Vă luaţi inima în dinţi şi vă cereţi marţi „drepturile”,cel mai probabil o promisă promovare profesională. Sunteţi totuşi foarte uimită că toată lumea vă sprijină,mai puţin partenerul de cuplu,care crede că veţi fi lipsită,în noile circumstanţe,şi de puţinul timp liber pe care îl mai aveaţi.

 

PEŞTI

Cu o voinţă şi ambiţie de invidiat,faceţi tot posibilul să vă afirmaţi profesional. Originalitatea dv. este apreciată de întreg anturajul,aşa că prindeţi aripi şi sunteţi de neoprit. Nativele tinere fac stagii de perfecţionare,iar cele mature sunt numite miercuri în funcţii de răspundere maximă.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori,vă rog frumos,o astrograma completă. Mă interesează ce-mi rezervă astrele din punct de vedere profesional şi sentimental,dacă voi reuşi să am familia pe care mi-o doresc cel mai mult pe lume. Vă mulţumesc!”
 
Mihaela Mădălina,născută pe data de 27 aprilie 1983,la ora 1:30,în Bucureşti. Soare în Taur cu Ascendent în Capricorn. Decisive pentru dv. sunt cele patru planete din Taur şi opoziţia care se stabileşte între Soare cu Lună,Pluton şi Saturn aflate în conjuncţie. Foarte încăpăţânată şi lipsită de maleabilitate,refuzaţi de-a lungul vieţii orice compromis,ceea ce va provoca neînţelegeri şi tensiuni. Veţi fi „legată” emoţional de muncă,de copii şi de literatură (sau în general spus – de comunicare). Pentru următorii doi ani,cariera profesională nu vă va aduce satisfacţia per care o doriţi,dar măcar veţi avea un job statornic. Datorită tenacităţii şi pragmatismului dv.,veţi avea şi familia pe care o doriţi (pentru care veţi fi deseori invidiată).