BERBEC

Problemele financiare cotidiene vă afectează comportamentul într-o manieră destul de neplăcută pentru cei din jur. Sunteţi atât de sensibilizată,încât nu mai suportaţi niciun fel de replică sau sfat binevoitor din partea „specialiştilor” care vă înconjoară. Senzualitatea dv. ajunge la cote maxime.

TAUR

Relaţiile cu partenerul de cuplu ar fi excelente,dacă nu ar încerca să vă dea tot timpul sfaturi în privinţa carierei profesionale şi a activităţii casnice. Nici în acest interval nu veţi reuşiţi să vă redresaţi din punct de vedere financiar,dar nu vă pierdeţi speranţele. Un job nou de miercuri!

GEMENI

Realizaţi că este necesar să îmbunătăţiţi toate relaţiile atât cu prietenii,cât şi cu cei cu care lucraţi. Atmosfera devine mai tensionată şi din cauza unor modificări impuse în activitatea dv. profesională cea mai dragă. Nativele foarte tinere au de marţi numeroase aventuri erotice ieşite din comun!

RAC

Cele mai fericite vor fi nativele căsătorite,care redescoperă un univers erotic de care uitaseră că există. Majoritatea studentelor refuză cu fermitate o ofertă de bursă în străinătate în favoarea unei prietene lipsite de sinceritate. Celibatarele sunt şi ele îndrăgostite,dar nu scapă de pesimism.

LEU

Viaţa vi se pare din ce în ce mai grea şi vă consideraţi foarte nedreptăţită,cu toate că aveţi o grămadă de prietene şi de amici în jurul dv.,care vă ajută continuu. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt la fel de tensionate,mai ales că se declară împotriva oricărei schimbări majore în locuinţă.

FECIOARĂ

Nu aveţi răbdare să-i explicaţi partenerului de cuplu de ce faceţi investiţii atât de mari. Consideraţi că a venit momentul să recuperaţi tot ceea ce aţi pierdut în perioada în care şansele financiare comune au fost minime. Relaţiile cu rudele şi amicii ajung,într-o manieră imprevizibilă,la pământ.

BALANŢĂ

Nu vă puteţi plânge nici în acest interval de absenţa şanselor profesionale şi implicit a celor financiare,dar ca şi până acum sunteţi nevoită să achitaţi datorii,rate,dobânzi,facturi (ce nici măcar nu vă aparţin). Starea dv. de sănătate este destul de fragilă,iar eforturile sunt total interzise.

SCORPION

Vă decideţi să continuaţi campania de desfiinţare a adversarilor dv.,care nu contenesc să vă bârfească ori să vă implice în scandaluri de-a dreptul ridicole. Lipsa dv. de răbdare,de la începutul intervalului,justifică unele erori care duc la pagube destul de stresante. Aventuri erotice secrete!

SĂGETĂTOR – ZODIA NOROCOASĂ

Se poate afirma că cele mai multe native muncesc peste limitele admisibile. Unele sunt motivate de câştigurile ca în poveşti,altele vor doar să se afirme pe plan profesional. Fac numai drumuri scurte,dar foarte multe. Elevele şi o parte dintre studente ating performanţe înalte,fără eforturi deosebite. Prietenii şi amicele roiesc în jurul lor şi le încurajează continuu. Cele mature vor recunoaşte,în oportunităţile de acum,şanse a de a consolida propriul cămin ori chiar de a se muta în casă nouă. Starea de sănătate le susţine eforturile continue şi parcă niciodată nu s-au simţit mai bine decât acum.

CAPRICORN

A venit momentul să exploataţi la maximum şansele profesionale,deoarece în curând acestea pot dispărea. Prietenii şi amicele cele mai bune,chiar şi partenerul de cuplu,nu vă dau cele mai bune sfaturi,mai ales că sunt toţi conştienţi că nu veţi mai avea deloc timp liber. Miercuri,mici pagube.

VĂRSĂTOR

Ar fi bine să apreciaţi şansele profesionale deosebite şi să vă gândiţi că soarta nu oferă,de obicei,în acelaşi timp în toate domeniile posibilităţi ieşite din comun. Relaţiile stresante cu partenerul de cuplu scot în evidenţă norocul din celelalte domenii. Sunt posibile iar călătorii externe lungi.

PEŞTI

Originalitatea dv. se manifestă din plin la începutul intervalului şi nu toate persoanele din anturaj înţeleg această calitate rară. Unele native sunt trimise la „simpozioane” internaţionale,altele beneficiază de stagii de perfecţionare în alte localităţi. Toate sunt invidiate şi lipsite de apreciere.


ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Mă interesează evoluţia carierei şi a sănătăţii în următoarea perioadă. Vă mulţumesc!”

Maria G.,născută pe data de 12 decembrie 1984,la ora 19:35,în Craiova. Soare în Săgetător cu Ascendent în Leu. Cele patru planete din semne de foc (din care trei se află în Săgetător) vă ajută să depăşiţi orice obstacol prin dorinţa de afirmare şi perfecţionare pe care vi le dăruiesc. Faceţi aparent foarte uşor nenumărate eforturi şi renunţări pentru a ajunge acolo unde doriţi. Nici în acest an nu vor fi evenimente majore care să vă afecteze cariera profesională (nici în bine,nici în rău),veţi munci însă foarte mult,ca de obicei,dar nu este exclus ca în anii ce vin să intervină o modificare majoră. În ceea ce priveşte starea de sănătate,nu suferiţi de boli cronice,dar disfuncţii pot apărea la nivelul picioarelor,intestinului gros,la cap şi la inimă.