BERBEC

Dorinţa de a deţine mai multă putere de decizie rămâne actuală,la fel ca şi conflictele cu cei pe care doar dv. continuaţi să îi consideraţi „subalterni”. Întreg intervalul,nu apar nici şanse deosebite de promovare,nici de deschidere a unor noi activităţi. Multe vise destrămate pentru week-end.

TAUR

Aveţi foarte multe speranţe financiare,care însă vor fi nimicite,dacă nu ţineţi cont de indicaţiile unei femei cu experienţă din anturaj. Întregul interval,nu apare nicio şansă,nicio propunere,în schimb acţionează de miercuri tendinţa de a apela la afaceri ilicite,cu parteneri prea nesiguri.

GEMENI

Vă ascundeţi întregul interval cu mare grijă planurile şi nu comunicaţi nimănui că sunteţi decisă să faceţi apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare sentimentală perfectă doar pentru dv. Sunt avantajate cu siguranţă nativele care au afaceri proprii ori care lucrează în comerţul exterior. 

RAC

Mai puţin sensibile la critici,dar la fel de visătoare,renunţaţi miercuri la toate schimbările,doar pentru că partenerii vă susţin financiar,după ce dv. v-aţi cheltuit toate fondurile cu prea multă generozitate. Lipsa dorinţei de afirmare este criticată de prieteni,dar mai ales de familia dv.

LEU

Dezamăgite,foarte tensionate şi stresate,preferaţi ca măcar cariera profesională să reprezinte un punct de stabilitate şi nici nu concepeţi ca acum să mai faceţi vreo schimbare,oricât de benefică ar părea la prima vedere. Miercuri şi vineri,lipsa de maleabilitate a colegilor vă irită excesiv.

FECIOARĂ

Dacă nu aţi făcut-o până acum,veţi renunţa în acest interval la partenerii actuali de afaceri,cu riscul de a suporta chiar şi contractele anulate. Şomerele nu au nicio şansă să se angajeze,nici măcar provizoriu,iar nativele care au afaceri stabile vor prefera să se odihnească întreg intervalul.

BALANŢĂ

Schimbările cele mai importante vor avea loc în activitatea profesională a celor care sunt patroane,pentru că îşi vor schimba pe neaşteptate partenerii. Celelalte native acceptă orice şi muncesc din greu în activităţi brute. De joi,apar pentru nativele mature mari probleme care cer decizii rapide.

SCORPION

Nativele fără suficientă experienţă sunt stresate de schimbările ce sunt impuse de şefii mai mari! Se încheie o etapă prin renunţarea la cea mai mare parte din activităţile de până acum,avându-se în vedere dezvoltarea unor noi specializări de viitor. Dezavantajate sunt cele care lucrează în comerţ.

SĂGETĂTOR

Ceea ce aţi visat de atât timp în sfârşit prinde viaţă pe neaşteptate la mijlocul intervalului! Descoperiţi joi că nu aveţi parteneri potriviţi. Cele mai avantajate native sunt cele care lucrează în comerţul exterior sau care colaborează cu armata. Nivelul cheltuielilor depăşeşte cu mult fondurile.

CAPRICORN

Nici măcar cadourile nu pot acoperi întreaga valoare a „investiţiilor” făcute în acest interval,fără a vă sfătui cu nimeni apropiat. Ascultaţi părerile celor din anturaj miercuri şi joi şi consideraţi că aţi găsit specialiştii potriviţi pentru a vă scoate din marasmul financiar,dar vă înşelaţi.

ZODIA NOROCOASĂ-VĂRSĂTOR

Unele native fac împrumuturi bancare pe baza unor sume care chiar apar miercuri,în urma unor şanse financiare bine exploatate. Intervenţiile de joi ale prietenilor vă dau coşmaruri şi nu mai sunteţi în stare să-i contracaraţi. Nu este bine să vă bazaţi numai pe şanse,cu toate că norocul dv. sare oricui în ochi! Pentru că aveţi noroc financiar din plin,familia nu vă susţine,iar partenerul de cuplu preferă să lipsească exact când aveţi nevoie de el! Foarte multe native au ocazia să facă deplasări lungi şi să se îndrăgostească subit în timpul călătoriilor.

PEŞTI

Colegii dv. profită miercuri de imposibilitatea dv. de a vă face un plan bugetar coerent. Intuiţia este singura care vă mai poate ajuta în acest interval! Puneţi în practică noi activităţi,semnaţi contracte,vă extindeţi aria de activitate şi implicit vor apărea cu siguranţă şi câştiguri mai mari.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Am rugămintea de a-mi spune ce viitor va avea  fiica mea.”

Nicoleta-Maria,născută pe data de 19 septembrie 1974,la ora 17:00 în Bucureşti. Soare în Fecioară cu Ascendent în Vărsător. Meticulozitatea şi pragmatismul planetelor din Fecioară sunt în parte anihilate de prezenţa celor patru planete din Balanţă,care „aduc” atracţie pentru tot ceea ce este frumos,dar şi un fel de comoditate şi atracţie pentru cochetărie. Dorinţa pentru a face dreptate este exacerbată,ca şi senzaţia că locul ei este departe de cel natal. Cu toate că ocazii sunt foarte multe,în astrogramă nu apare nicio relaţie matrimonială de lungă durată. În această viaţă,trebuie să înveţe să fie mamă,oricâte impedimente vor apărea. În perioada următoare,sunt foarte importante relaţiile amicale şi cele cu rudele.