Vara este în toi,iar în această perioadă a anului este bine să acordaţi mai multă atenţie îngrijirii pielii,având în vedere că razele ultraviolete prezintă un real pericol. Nu trebuie să vă neglijaţi pielea nici în restul anului,pentru că sunt tot mai des întâlnite cazurile de dermatită atopică şi dermatită seboreică.

Aceste afecţiuni sunt foarte periculoase,dacă nu sunt tratate,şi pun în pericol sănătatea. Cum trebuie protejată corect pielea împotriva razelor ultraviolete,dar şi cum pot fi prevenite sau tratate bolile de piele,aflaţi de la specialiştii „Sănătate cu Stil”,duminică,28 iunie,la Prima TV.
 
Şi tot atunci,doamnele pot afla cum pot scăpa de bufeuri sau de problemele sistemului osos în perioada de menopauză,cu ajutorul unei alimentaţii corecte.

De asemenea,Eugenia Foarfecă,prezentatoarea şi realizatoarea emisiunii „Sănătate cu Stil” vă va vorbi despre nemulţumire,o „boală grea” care,uneori,necesită consilieră psihologică. Mai multe detalii despre această afecţiune,dar şi despre o locaţie în care vă puteţi relaxa în Capitală ca într-o staţiune montană,aflaţi urmărind „Sănătate cu Stil” duminică,28 iunie,de la ora 10:00,la Prima TV.