Kate MiddletonÎnainte de căsătoria cu unul dintre cei mai eligibili burlaci din lume,Kate Middleton era doar o fată obişnuită,încercând să-şi menţină tenul tânăr şi frumos cu venin facial. Cu ce anume? Veninul de albine,care a fost folosit de multe celebrităţi,deoarece este considerat elixirul frumuseţii,şi pe care ducesa de la Cambridge cu siguranţă încă-l mai foloseşte. Piaţa abundă de produse cosmetice,măşti şi creme,care conţin acest ingredient. Aşadar,îl poţi include şi tu în rutina de îngrijire.

ShakiraÎn timp ce Nicole Kidman spune că protecţia solară o ajută să-şi păstreze tenul de porţelan,artista columbiană Shakira radiază de strălucire,deoarece aplică mereu pe piele loţiune de plajă cu protecţie solară pentru copii.  

Citeşte şi:Ce face Jennifer Lopez să rămână veşnic tânără

Jennifer Aniston

Actriţa are 48 de ani,dar datorită rutinei de îngrijire a pielii,zici că are 35. Jennifer Aniston acordă atenţie îngrijirii pielii şi nu apelează la chirurgia estetică. De fapt,secretul frumuseţii ei constă în aplicarea unei creme pe faţă în fiecare seară,înainte de a merge la culcare. Astfel,nu se confruntă cu linii fine şi riduri.

Halle Berry

Pare să fi găsit secretul tinereţiiveşnice. Chiar dacă are în jur de 50 de ani,pielea ei este foarte strălucitoare şi frumoasă. Actriţa spune că foloseşte capsule uleioase cu vitamina C,ulei pe care-l aplică direct pe piele. Acesta o ajută să-şi menţină tenul perfect.

Marion Cotillard

Potrivit actriţei franceze,ea îşi menţine pielea sănătoasă,strălucitoare şi impecabilă prin folosirea uleiului de argan. Produsul este sursă bogată de antioxidanţi,care ajută la îmbunătăţirea elasticităţii şi conferă pielii prospeţime şi strălucire.
  
 Credite foto:www.marieclaire.co.uk;www.upi.com;www.billboard.com;www.usmagazine.com;www.gagfire.com;