Ba mai mult,cercetările au arătat că,una din cinci femei dezvoltă o infecţie urinară în cursul vieţii. La bărbaţi acestea nu sunt atât de frecvente,dar atunci când survin,au severitate mai mare ca la femei.

Principala cauză a infecţiei urinare sunt bacteriile,ce pătrund cu viteză în tractul urinar,cea mai frecvent întâlnită fiind  Escherichia coli.

Cum ştii că ai o infecţie urinară? Printre simptome se numără durerere simţită în zona părţii inferioare a spatelui sau a pelvisului,întrucât bacteriile determină inflamarea rinichilor şi a vezicii urinare. Un alt simptom este senzaţia de arsură şi durere din timpul sau după încheierea urinării. Urina ar putea fi închisă la culoare sau tulbure,mirosul acesteia se va modifica şi ar putea conţine chiar şi urme de sânge.

Importanţa depistării cât mai precoce a infecţiilor urinare nu trebuie trecută cu vederea,deoarece este primul pas către o sănătatea aparatului urinar. Cu ajutorul testului URACTIV,acum poţi depista infecţiile urinare chiar acasă,în doar 30 de secunde. Acesta identifică în urină prezenţa eritrocitelor,nitriţilor şi leucocitelor,fiind similar cu testele ce se efectuează în laborator.

După ce infecţia este depistată (comparând culorile din banda de test cu cele de spatele cutiei),urmează un tratament care o va înlătura. De obicei,tratamentul clasic în cazul infecţiilor urinare se bazează pe antibiotice,însă acestea pot dăuna organismului,prin slăbirea sistemului imunitar,mai ales dacă sunt luate pe o perioadă îndelungată de timp sau în cure succesive.

URACTIV FORTEeste o alternativă mult maieficientă pentru menţinerea stării de sănătate a aparatului urinar. Uractiv Fortecapsule conţine strugurii ursului şi albastru de metilen şi se recomandă persoanelor de peste 12 ani. Suplimentul se administrează de la apariţia primelor semne de disconfort la nivel urinar şi până la dispariţia acestora,dar nu mai mult de 14 zile.

Pentru că nevoile fiecăreia dintre noi sunt diferite,în luna martie,în farmacii,găseşti mărţişoare speciale de la Uractiv :

Uractiv Forte+şervetele intime cadou

Uractiv Forte+absorbante Bella cadou

Uractiv Forte+test de depistare a infecţiilor urinare

Uractiv -rapid,eficient,vizibil în infecţiile urinare!

www.uractiv.ro

Facebook-LaboratoareleFiterman