Dacă suferiţi de insomnii,ajutorul vine din natură. Teiul,muşeţelul sau melisa sunt doar câteva dintre plantele care vă pot ajuta să dormiţi liniştiţi. Cum acţionează ele,vă spune Eugenia Foarfecă. Tot atunci veţi afla detalii despre două mari pericole care le pândesc pe doamnele obsedate de siluetă. Este vorba despre anorexie şi bulimie. Un specialist în nutriţie le va spune doamnelor şi domnişoarelor ce este de făcut pentru a evita apariţia acestor afecţiuni,dar şi ce complicaţii pot apărea dacă ele nu sunt tratate la timp.
 
Igiena riguroasă şi un set întreg de teste şi investigaţii sunt lucrurile de care trebuie să ţină cont orice femeie pentru a avea o sănătate de fier. Veţi afla în emisiunea “Sănătate cu Stil”,de ce e bine să faceţi regulat un test Babeş-Papanicolau,o ecografie mamară sau un test de secreţie vaginală.
 
De asemenea,veţi afla şi ce anume ar trebui să consume o viitoarea mămică,astfel încât şi bebeluşul să primească toţi nutrienţii necesari. Şi pentru că sarcina poate lăsa urme adânci pe pielea femeilor,iar vergeturile sunt principala ameninţare,doamnele vor afla cum se pot feri de ele,dar şi de celelalte efecte ale revoluţiei hormonale din corpul lor.
 
Eugenia Foarfecă nu i-a uitat nici pe cei mici. Realizatoare şi prezentatoarea emisiunii “Sănătate cu Stil” a cerut sfatul medicilor stomatologi cu privire la o problema delicată cu care se confruntă copiii din ziua de azi,cariile dentare. Astfel a aflat că cei mici pot avea măselele sănătoase şi intacte până la vârstă adultă,dacă părinţii lor îi duc la cabinet pentru sigilarea măselelor,o procedură deloc dureroasă şi foarte eficientă. Când şi cum anume se face,aflaţi duminică,la “Sănătate cu Stil”.
 
Şi tot atunci,veţi afla mai multe despre TRX,un aparat minune care mută gimnastica de la sol în aer,pentru un antrenament care vizează toate grupele de muşchi. Cum funcţionează,vedeţi în emisiunea “Sănătate cu Stil” duminică,22 martie,de la ora 10:00,la Prima TV.