Ridurile din jurul ochilor sunt primele care anunţă îmbătrânirea,apoi vin cele din jurul gurii şi de pe frunte. Există diferite tipuri de produse cosmetice în care poţi găsi o soluţie la această problemă,dar cel mai eficient şi,desigur,cel mai bun poate fi găsit în natură.

Având în vedere că natura oferă cele mai bune remedii pentru problemele cu ridurile,cu siguranţă nu trebuie să cheltui bani pe produse chimice.

Mai ales pe timpul iernii,pielea se usucă şi trebuie să avem grijă de ea. Fă-te cu 10 ani mai tânără cu această cremă naturală,care este minunată şi face minuni.

Iată cum prepari această cremă anti-îmbătrânire:

Ai nevoie de:

-4 linguriţe de jeleu de petrol (vaselină)

-2 linguri de ulei de măsline sau migdale

-2 linguriţe de miere

-2 gălbenuşuri de ouă

-apă fierbinte

Mod de preparare:

Jeleul de petrol devine lichid,astfel încât vaporii de apă să se absoarbă. Următor pas pe care trebuie să faci este de a pune toate celelalte ingrediente împreună şi de a amesteca până când vei obţine un amestec omogen. Ceea ce vei obţine este o mască,o pastă cremoasă care ar trebuie să o aplici pe faţă,lăsând-o să acţioneze 30 de minute. După cele 30 de minute,scoate masca de pe faţă cu un prosop umed. Dacă foloseşti în continuu această mască,după o perioadă,vei fi şocată de rezultatele pe care le vei obţine de la ea.

Pielea va deveni mai elastică,strălucitoare şi hidratată. Ridurile vor dispărea,iar pielea va fi netedă şi catifelată ca la 20 de ani.