Duminică,22 februarie,Eugenia Foarfecă vă aduce în atenţie câteva afecţiuni tot mai des întâlnite,atât în rândul adulţilor cât şi al copiilor. În rubrica "Familia Ta" veţi afla mai multe detalii despre depresie,afecţiune întâlnită la copiii de vârstă mică,care îi condamnă pe mulţi dintre ei la izolare sau,mai grav,la complicaţii severe,dacă nu este tratată la timp. Psihologul Simona Ghinea va vorbi despre acest fenomen,despre cauzele apariţiei sale dar şi despre alternativele de tratament.
 
Apoi,la rubrica "Boli şi Remedii",se va pune accentul pe obezitate,o afecţiune care doboară tot mai mulţi români,dar şi despre chirurgia obezităţii. Care sunt cele mai folosite patru intervenţii şi proceduri de micşorare a stomacului,dar şi care sunt riscurile şi beneficiile pe care le are fiecare în parte,aflaţi duminică,22 februarie,în emisiunea “Sănătate cu Stil”,de la medicul Mihai Ionescu,unul dintre cei mai buni specialişti în chirurgie bariatrică din ţara noastră.
 
Şi tot atunci,în rubrica "Sănătate în bucate",nutriţionistul Adriana Dima va dezvălui care sunt bolile care pot apărea de la excesul de sare,iar iubitorii sportului vor afla care sunt avantajele pedalatului... sub apă. Aquacicling-ul asigură o sănătate de fier,iar cei care îl practică deja,vor dezvălui secretele acestui sport nou în România,în rubrica "Mă mişc, deci exist".
 
Subiectele tabu vor fi dezbătute în rubrica "Secret Zone". Care sunt cele mai moderne metode de contraceptie la care apelează doamnele,cum se folosesc,şi care sunt avantajele şi dezavantajele fiecăreia în parte,aflaţi de la celebrul medic ginecolog Radu Vlădăreanu.
 
Şi pentru că primăvara se apropie cu paşi repezi,veţi afla cum să o întâmpinaţi cu un ten impecabil,neafectat de frigul de peste iarnă,în rubrica “Dicţionar de frumuseţe”. De asemenea,dacă vreţi să aflaţi cum vă poate ajuta cafeaua verde să slăbiţi,nu rataţi emisiunea “Sănătate cu Stil”,duminică,22 februarie,de la ora 10:00,la Prima TV.