Vă temeţi că aţi putea suferi de toate afecţiunile despre care citiţi sau auziţi de la prieteni? Vă palpaţi zilnic corpul pentru a descoperi un semn cât de mic care ar putea anunţa o boală gravă sau pur şi simplu faceţi analize peste analize la mai mulţi medici? Dacă răspunsul este afirmativ,atunci sunt mari şanse să suferiţi de ipohondrie,o afecţiune psihică care poate da simptome fizice. Psihologul Simona Ghinea vă spune cum să nu cădeţi în plasa acestei afecţiuni,în emisiunea “Sănătate cu Stil”,de la Prima TV.

De asemenea,medicul pediatru Liliana Calapod vă învaţă cum să vă feriţi copiii de problemele digestive,iar Eugenia Foarfecă vă spune cum puteţi depista şi trata ambliopia. Această afecţiune este numită popular ochiul leneş,datorită faptului că unul dintre ochi prezintă dificultăţi de vedere,caz în care există o aliniere incorectă sau în crucis a ochilor.

În cazul în care nu mai puteţi respira pe nas şi aţi încercat în zadar tot felul de picături şi pastile pentru a remedia această problemă,atunci este posibil să aveţi deviaţie de sept sau să suferiţi de hipertrofia cornetelor nazale. Ce tratament se aplică pentru aceste complicaţii aflaţi duminică,30 august,în emisiunea “Sănătate cu Stil”,de la 10:00,la Prima TV.

Şi tot atunci veţi afla cum puteţi scăpa de celulită,dar şi cum vă puteţi recăpăta tonusul muscular şi energia cu ajutorul masajului cu beţe de bambus.