Îţi propunem nişte reguli de bază de care ar trebui să ţii cont pentru a avea o relaţie perfectă.

Întotdeuna încearcă ceva nou

Deşi simţi că aţi avut tot felul de activităţi în relaţia voastră,întotdeuna se găseşte câte ceva nou de făcut. Acordaţi-vă o zi pe săptămână în care să ieşiţi în oraş la o cină romantică,la o plimbare în parc cu biciclet,la un film,sau orice altă activitate de relaxare.


Citeşte şi:

Ponturi despre cum să-ţi construieşti încrederea în relaţie

Pune capăt rutinei din relaţie!


Nu e necesar să petreceţi 24/24 de ore împreună

Chiar dacă formaţi un cuplu,nu înseamnă că trebuie să staţi non-stop împreună. Oricât de mult te-ar iubi,orice bărbat simte nevoia să iasă cu băieţii la o bere sau un fotbal. Nu îi interzice acest lucru. De asemenea şi femeile simt nevoia să îşi petreacă timp cu prietenele.

Păstraţi romantismul în relaţia voastră

Micile momente de romantism sunt esenţiale în orice relaţie. Acestea întreţin pasiunea şi senzualitatea dintre 2 persoane. Chiar dacă nu eşti o persoană romantică de fel,încearcă măcar din când în când să îţi surprinzi partenerul cu un gest romantic;pregăteşte-i o cină specială,decorează camera cu lumânări parfumate. Fii tandră cu partenerul tău,adresează-i cuvinte frumoase. Răsfaţă-l cu mici gesturi. Un studiu recent a arătat că bărbaţii au nevoie de dulcegării şi gesturi de tandreţe mai mult decât femeile.

O comunicare eficientă

Vorbiţi despre orice. Partenerul de lângă tine trebuie să fie în primul rând cel mai bun prieten al tău. Când ai o problemă nu ezita să i-o împărtăşeşti şi să îi ceri sfatul. De asemenea,şi tu trebuie să ştii să-l asculţi şi să-l sfătuieşti atunci când are nevoie.