Aleph (Bivolul),între 20 martie şi 5 aprilie

Persoanele născute sub acest semn nu se dau niciodată bătute. Sunt firi creative,care reuşesc întotdeauna în viaţă. În dragoste,sunt destul de prudente şi nu se aruncă cu capul înainte într-o relaţie. Persoanelor din semnul Aleph le place să se lase prinse în jocuri ale seducţiei.

Beth (Casa),între 6 aprilie şi 21 aprilie   

Sunt persoane cărora le place confortul familiei. Generoase,loiale şi sensibile,sar imediat în ajutor. În dragoste,sunt fideli şi dăruiesc totul partenerului. Sunt firi confortabile,cărora nu le prea plac schimbările. De aceea,în timpul liber,au tendinţa să nu iasă prea mult din casă.

Gimel (Cămila) între 22 aprilie şi 10 mai     

Sunt genul de oameni care traversează deşertul fără să se teamă de căldură sau de sete! Chiar dacă întâlnesc multe obstacole,nu se dau niciodată bătuţi. Nu duc lipsă nici de încăpăţânare. Cât despre dragoste,nu au nevoie de pasiune,cer prietenie de la partener.

Daleth (Poarta),între 11 mai şi 21 mai 

De tine depinde dacă deschizi sau închizi o poartă,mereu vei avea de ales între două situaţii. Odată făcută alegerea,nu regreţi,căci ai o personalitate puternică. În dragoste,eşti o persoană norocoasă. Te vei căsători o singură dată. Ai şi noroc la bani şi eşti persoana potrivită pentru funcţii de conducere.

He (Fereastra),între 22 mai şi 10 iunie     

Îţi plac provocările,deşi eşti o persoană destul de timidă. Iubeşti călătoriile şi nu poţi trăi fără prieteni. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase,te deschizi foarte greu,pentru a-ţi ascunde timiditatea.

Vau (Cârligul),între 11 iunie şi 22 iunie   

Eşti plină de idei şi îţi place să fii în centrul atenţiei. Egoismul şi încăpăţânarea te caracterizează,mai ales când vine vorba de proiectele de serviciu. În dragoste,eşti persoana care trebuie să fie ocrotită,căreia partenerul trebuie să-i arate dragostea n fiecare zi. Nu suporţi trădarea.


Citeşte şi:

Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

Secrete de seducţie pentru fiecare zodie


Zain (Sabia),între 24 iunie şi 13 iulie

O fire bătăioasă şi plină de carismă. Îţi palce sinceritatea şi deteşti persoanele cu două feţe. De asemenea,persoanele născute sub semnul Sabiei nu îşi ies aproape niciodată din pepeni şi se gândesc de două ori înainte de a lua o decizie.

Cheth (Gardul),între14 iulie şi 26 iulie

Sub semnul echilibrului stau cei născuţi în această perioadă a anului. Oricât de multe piedici vor întâlni,ei nu se vor lăsa dărâmaţi de greutăţi. Sunt oameni toleranţi,care îşi fac prieteni noi foarte uşor. Nu suportă să trăiască în singurătate. Sunt familişti convinşi,cărora le plac copiii.

Teth (Şarpele),între 27 iulie şi 9 august

Reprezintă puterea,sunt persoane de temut,care sunt gata oricând să atace,atunci când se simt ameninţate. Nu le plac compromisurile. În dragoste,iubesc pasional,însă de cele mai multe ori,îşi vor găsi un partener stabil abia după vârsta de 30 de ani. Sunt şi persoane puţin zgârcite,lucru care le va ajuta să devină destul de bogate.

Yod (Palma),între 10 august şi 23 august

Firi optimiste,văd întotdeauna partea plină a paharului. În zodiacul evreu,palma este simbolul creativităţii. Dacă te-ai născut sub acest semn,ai tendinţa să acorzi prea multă încredere celor din jur şi uneori să ai de suferit din această cauză. Eşti însă o persoană care nu poartă ranchiună.

Kaph (Mâna),între 24 august şi 10 septembrie

Sunt persoane foarte receptive,dar cărora nu le plac criticile. Evită să-şi exprime sentimentele şi au doar câţiva prieteni de încredere. Sunt genul de oameni cărora le place să privească din umbră,iar apoi să acţioneze. Preferă să îşi petreacă timpul liber în mijlocul naturii,în detrimentul petrecerilor.

Lamed (Imboldul),între 11 septembrie şi 23 septembrie

Zicala ce este în guşă,este şi în căpuşă li se potriveşte ca o mănuşă nativilor din Lamed. Îţi vor spune întotdeauana adevărul în faţă,fără să te menajeze. Sunt perseverenţi,de aceea vor reuşi în tot ceea ce îşi propun. În dragoste,le lipseşte romantismul. Le place să-şi trăiască momentele de tristeţe în singurătate.

Mem (Apa),între 24 septembrie şi 11 octombrie

Sunt persoane care se ataşează foarte uşor de oameni şi au un spirit ocrotitor. Sunt devotaţi şi meticuloşi,însă au uneori tendinţa să exagereze şi să se plângă. De aceea,pot avea unele dificultăţi în a trece peste greutăţile vieţii. Le plac partenerii siguri pe ei,care să îi ajute să evolueze,pe toate planurile.

Nun (Peştele),între 12 octombrie şi 25 octombrie

Dacă te-ai născut sub acest semn,înseamnă că îţi place să fii în centrul atenţiei şi că îţi plac provocările. Eşti genul de persoană care atunci când intră pe o uşă,aduce soarele. Nu-ţi place să fii contrazisă. Ai noroc la bani,dar şi în dragoste,căci vei avea parte de o familie numeroasă. Vei fi genul de mamă care îşi va creşte copiii după propriile reguli.

Samekh (Propteaua),între 26 octombrie şi 13 noiembrie

Oricât de multe dezamăgiri vei avea în viaţă,vei ţine întotdeauna capul sus. Eşti înzestrat cu mult bun simţ,dar avi şi un mare simţ al responsabilităţii,dar şi mult curaj. Nu te dai înapoi de la provocări. Nu suporţi minciuna.

Ayin (Ochiul),între 14 noiembrie şi 27 noiembrie

Se spune că sunt persoane care pot citi oamenii şi rar pot fi păcălite. Dau dovadă şi de o răbdare de fier,de aceea nu este de mirare că le ies lucruri la care cei din jurul lor nu se mai aşteptau să aibă un final fericit. Atunci când se ceartă cu cineva,vor fi tot timpul corecţi şi vor veni cu argumente pentru a-şi susţine opinia.

Pe (Gura),între 28 noiembrie şi 13 decembrie

Le este greu să se exprime,dar odată ce se integrează într-un grup scapă de această problemă. Sunt şi puţin timide şi le este teamă de schimbare. Sunt însă persoane sufletiste,pe care te poţi baza. Un alt atu este punctualitatea şi atenţia la detalii.

Tsade (Undiţa),între 14 decembrie şi 3 ianuarie

Aceste persone sunt înzestrate cu intuiţie. Nu le plac bârfele,iar la serviciu îşi văd întotdeauna de sarcinile lor,fără să îi deranjeze pe cei din jur. Sunt firi prevăzătoare şi întotdeauna vor avea bani puşi deoparte. Nu se lasă uşor influenţaţi.

Qoph (Maimuţa),între 4 ianuarie şi 19 ianuarie

Firi petrecăreţe şi mereu puse pe şotii,acestea sunt persoanele născute sub semnul Maimuţei. Pot da dovadă de lăcomie şi te pot înjunghia pe la spate,dar numai dacă se simt ameninţaţi pe nedrept. Sunt suspicioşi,fapt care îi face să fie tot timpul în gardă.

Resh (Capul),între 20 ianuarie şi 14 februarie

Firi independente,spontane,le place aventura. Nu pot sta locului şi se plictisesc repede de lucruri. Sunt înzestraţi cu o inteligenţă peste medie,de aceea au şanse să ocupe funcţii importante. Nu le place minciuna şi au tendinţa să-şi găsească cu greu un partener,tocmai pentru că îşi iubesc foarte mult libertatea.

Shin(Dintele),între 15 februarie şi 4 martie

Firi prietenoase,dar temperamentale:aceştia sunt "dinţii". Le place să controleze totul. În dragoste au tendinţa să se lege de un partener încă d ela o vâstă timpurie. Sunt geloşi,iar dacă sunt înşelaţi nu vor mai acorda o a doua şansă.

Tau (Crucea),între 5 martie şi 19 martie

Ţin mult la aparenţe,de aceea au tot timpul un comportament ireproşabil. Le place să fie în pas cu moda. Se află mereu în căutare de lucruri noi şi sunt perfecţionişti. Spune-le că au greşit şi nu vor recunoaşte niciodată,chiar dacă tu ai dreptate.