Iată câteva lucruri interesante despre erecţie.

Sunt 3 tipuri de erecţie

Erecţiile reflexogene au loc în urma contactului real,cele psihogene se formează în urma stimulării audiovizuale sau fantezie,iar erecţiile nocturne au loc în timpul nopţii. Erecţiile psihogene şi cele nocturne nu au loc intenţionat.

Fumatul şi alcoolul afectează erecţia

Potrivit cercetătorilor bărbaţii tineri care suferă de disfuncţie erectilă pot avea această problemă din cauza fumatului şi a alcoolului. Specialiştii îi sfătuiesc pe aceştia să renunţe la aceste viciuri,pentru a se putea bucura de plăcere în dormitor.

Cât mai mult somn

Nu doar că lipsa somnului afectează apetitul sexual,dar întrerupe şi ciclul normal de erecţii care au loc în timpul nopţii. Prin urmare,specialiştii îi îndeamnă pe bărbaţi să se odihnească în timpul nopţii.


Citeşte şi:

Cum să ajungi mai repede la orgasm

Vrei mai mult sex? Iată ce să faci!


Intimitatea contează

Depinde de fiecare bărbat în parte,dar intimitatea locului în care face sex îi poate afecta erecţia. Dacă el locuieşte într-un apartament şi cu alţi colegi sau cu părinţii săi sau are doi copii în casă în timp ce încercă să întreţină relaţii,poate obţine asta mai greu.

Penisul poate fi puţin curbat

Nu te speria dacă penisul se curbează uşor atunci când partenerul se excită. Acesta este un lucru cât se poate de normal. Dar dacă penisul se curbează foarte tare sau dacă produce disconfort,ar putea fi vorba de boala Peyronie,caracterizată prin ţesut cicatricial în interiorul penisului. Dacă partenerul se confruntă cu această problemă,este indicat să mearga la un medic urolog pentru investigaţii şi diagnosticare.

Durata erecţiilor nu poate fi controlată

Fii recunoscătoare pentru capacitatea de a avea orgasme multiple,deoarece bărbaţii nu sunt chiar atât de norocoşi. De fapt,30% dintre aceştia spun că sunt nemulţumiţi de durata erecţiilor lor.