Hernia de disc dă mari bătăi de cap multor români! Toţi cei care se tem de intervenţiile chirurgicale clasice,dar şi de recuperarea greoaie,primesc veşti bune de la specialişti. Medicii au acum la îndemână o metodă minim invazivă şi revoluţionară pentru tratamentul herniei de disc. La nici zece ore de la intervenţie,pacientul este capabil să se ridice singur! Mai multe informaţii despre această procedură,aflaţi duminică,15 martie,de la ora 10:00,în emisiunea “Sănătate cu Stil”,la Prima TV.

Şi tot atunci,veţi afla cum se tratează dar şi cum se previne cancerul testicular,o afecţiune tot mai des întâlnită în mod deosebit în rândul domnilor tineri. Doctorul Radu Mihalca,andrologul emisiunii,vă va da informaţii utile despre această afecţiune.

Cei care au o intoleranţă alimentară la gluten sau lactoză vor afla ce au de făcut pentru a scăpa de neplăcerile provocate de acestea,dar şi ce riscă dacă nu iau măsuri din vreme.

Doamnele însărcinate vor afla cât de benefică este pentru ele,dar şi pentru bebeluş,mişcarea în apă. De asemenea,dacă vreţi să aflaţi cum puteţi preveni ridurile fără să cheltuiţi o avere,dar şi cum puteţi scăpa de senzaţia de rău atunci când călătoriţi cu avionul,nu rataţi emisiunea “Sănătate cu Stil”.