Diferenţele dintre femei şi bărbaţi sunt numeroase şi doar dacă ne-am apuca să le enumerăm ne-ar lua ceva vreme. Că femeile se maturizează mai deveme,ştim,sau cel puţin aşa o arată studiile teoretice şi practice.

Care este,însă,vârsta când se simt cu adevărat încântate de formelelor şi îşi cunosc preferinţele sexuale,nu se ştia cu exactitate. Se specula,dar nicidecum nu era vorba de vârsta 34 de ani.

Rezultatele cercetărilor arată că aceasta este vârsta de aur a reprezentantelor sexului frumos. Adică atunci femeile sunt cel mai încântate de aspectul lor fizic.

Vârsta la care se simt mândre şi de riduri

Mai mult,acestea nu doar că îşi iubesc corpul nud,dar sunt mândre şi de formele voluptoase,şi chiar de riduri.

Printre concluziile experimentelor se numără şi faptul că femeile care au 34 de ani sunt mai încrezătoare în calităţile pe care le posedă,mai ales că cele mai multe sunt angajate în relaţii pe termen lung,iar acest lucru le oferă un oarecare confort psihic în privinţa aspectului fizic.

Pe de altă parte,oamenii de ştiinţă au observat că cele mai multe femei îşi dau seama,după 30 de ani,că cea mai bună metodă de a se menţine în formă este să combine exerciţiile fizice cu o dietă sănătoasă.

…dar şi de aspectul sânilor

Din studiul efectuat recent,experţii au observat că 30% din femei sunt încântate de sâniilor,22% din numărul femeilor sunt mândre de aspectul picioarelor,iar 19% din acestea sunt mulţumite de cum arată umerii lor.

Expertul în frumuseţe şi sănătatea pielii Nichola Joss spune că la vârsta de 34 de ani nivelul de maturitate este ridicat şi cele mai multe femei au mai multă încredere în atuurile lor fizice.