Persoana cu care vorbeşti poate fi ceea ce susţine,până la proba contrarie. Însă,pentru a nu avea de suferit,iată ce să nu faci!

Îţi încarci profilul cu prea multe date

Prea multe date personale expuse,te pot pune în pericol. Nu toţi bărbaţii pe care îi cunoşti prin intermediul unui site sunt aşa cum ţi-ai dori. Psihologii avertizează faptul că persoanele obsedate pot face multe lucruri pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Aşadar,nu spune cuiva necunoscut unde locuieşti,cel puţin până îţi dai seama cu cel fel de persoană ai de-a face.

Prima întâlnire,la tine acasă

Chiar dacă te simţi stăpână fiindcă eşti în propria ta casă,nu este o idee grozavă să îţi dai întâlnire cu un tip pe care l-ai cunoscut pe internet,chiar acasă la tine. Pentru prima întâlnire alege locuri populate,iar în ceea ce priveşte ora la care vă întâlniţi,evită ieşirile nocturne.

Te mişti prea repede

L-ai văzut,l-ai plăcut,iar acum îţi doreşti să îl cunoşti mai bine. În regulă,nu este un lucru rău,dacă şi el simte la fel. Însă,în cazul în care eşti prea insistentă,toate eforturile depuse s-ar putea să fi fost în zadar. După prima întâlnire,oferă-i puţin spaţiu şi lasă-l pe el să te contacteze. Dacă o va face,vei ştii cu certitudine că şi el îşi doreşte să te cunoască mai bine.