Unul dintre cel mai eficent remediu este preparat din două ingrediente:sare şi ulei de măsline. Tot ce trebuie să faci este să pui într-un vas 10 linguri de sare şi 20 de ulei de măsline. După ce ai obţinut o pastă,o pui într-un recipient de sticlă şi o laşi 48 de ore. După două zile,o poţi folosi pentru aplicarea pe zona cu probleme.

Pur şi simplu iei pe mână puţin amestec şi masezi pe suprafaţa pielii câteva minute. Dacă durereaeste puternică,masează 15 minute. Apoi ştergi cu un şerveţel pasta.

În cazul în care pielea se înroşeşte sau se irită după aplicare,clăteşte repede cu apă. Nu mai aplica acest amestec deoarece nu-ţi face bine.

Dacă în caz contrar acest remediu funcţionează,aplică-l zilnic,sau de fiecare dată când te doare ceva. Astfel,circulaţia sângelui va fi stimulată în muşchi,iar durerile de spate şi ale corpului vor dispărea.

Dacă durerile sunt alungate cu acest remediu natural,o să-l aplici în mod regulat de fiecare dată când durerea apare.

Alte alimente care combat durerile în mod natural:

Cuişoarele

Uleiul de cuişoare este benefic pentru durerile dentare. Pur şi simplu,aplică pe zona afectatădin interiorul gurii,sau pune pe o dischetă de bumbac câteva picături de ulei şi masează.

Fulgii de ovăz

Aceştia ameliorează crampele menstruale. Femeile care suferă de cicluri dureroase pot mânca fulgi de ovăz deoarece aceştia conţin magneziu şi zinc. Se vor simţi mai bine.

Usturoiul

Usturoiul este medicamentul oferit de natură şi care este benefic pentru multe afecţiuni. Dacă masezi cu usturoi zona cu probleme,te vei simţi mai bine.

Oţetul

Adaugă o lingură cu oţet de mere într-un pahar cu apă şi bea. Acest amestec ajută la alcalinizarea sistemului şi reduce nivelul de aciditatedin stomac,fiind cea care cauzează anumite dureri.

Ananasul

Acest fruct este remediul perfect pentru inflamaţie şi crampe. În plus,poate preveni artrita.