Greşeala nr. 1:Folosiţi pensule de machiaj murdare

 
Trebuie să ştiţi că o pensulă curată nu ajută doar la distribuirea corectă a produselor de make-up. Cel mai important beneficiu al unei pensule curate este că nu încarcă tenul şi îl menţine curat,ferit de impurităţi şi bacterii. Dacă observaţi mici erupţii,în special în zona obrajilor,s-ar putea să fie nevoie să vă curăţaţi pensulele şi celelalte aplicatoare.
 
Rezolvare:Spălaţi pensulele şi periile de machiaj cu apă şi săpun. Între aceste spălări puteţi folosi o soluţie specială pentru curăţarea instrumentelor de machiaj. Acest tratament vă va menţine pielea curată şi va prelungi durata de folosire a periilor.

  

Greşeala nr. 2:Nu vă demachiaţi înainte de culcare  

 
Uneori poate fi tentant să vă băgaţi în pat fără a şterge machiajul de peste zi. Aceasta este însă una dintre cele mai mari greşeli pe care le puteţi face. Pe parcursul nopţii vă mutaţi şi vă atingeţi pielea de perne,iar aceste ţesături nu fac decât să închidă porii cu impurităţi şi machiaj. Rezultatul:coşuri,erupţii şi pete.
 
Rezolvare:Folosiţi serveţele demachiante. Această soluţie este simplă,ieftină şi la îndemână. Lăsaţi pe noptieră un pachet de şerveţele umede speciale pentru demachiat,care curăţă şi hidratează faţa.
 
Află ce greşeli să eviţi când îţi îngrijeşti tenul AICI