În loc să foloseşti zahăr rafinat sau îndulcitori artificiali,îţi propunem să foloseşti miere organică. Astfel,prăjiturile nu îţi vor pune în pericol sănătatea,dar nici silueta.
 

Iată de ce ingrediente ai nevoie

-56 grame de ciocolată care se topesc într-o jumătate de lingură de ulei de cocos
-1/2 avocado organic
-2 linguri de unt de migdale nesărat
-1/4 cană cu miere
-1 ou şi 1 albuş
-2 linguri de pudră de cacao
-1-1/2 făină de migdale
 

Cum se prepară

1. Preîncălzeşte cuptorul la 180 grade Celsius.

2. Transformă avocadoul într-o pastă fină şi cremoasă cu ajutorul unui blender.

3. Adaugă restul ingredientelor pe rând,după care amestecă-le bine în blender până când compoziţia devine omogenă.

4. Ţine compoziţia la frigider o oră.

5. Formează prăjituri rotunde şi plate,după care pune-le în tavă şi bagă-le la cuptor 15-17 minute.

6. După ce le-ai scos de la cuptor,lasă-le să se răcească cel puţin 5 minute înainte de a le consuma.