Magneţii îţi aduc aminte de locurile frumoase în care ai fost de fiecare dată când deschizi frigiderul, însă simpaticele suveniruri îţi pot pune sănătatea în pericol, fără ca tu să ştii.

Cu toate aceste, specialiştii au făcut o descoperire alarmantă. Ei au vrut să afle dacă radiaţiile electromagnetice ale magneţilor au vreo influenţă asupra alimentelor, iar realitatea este alarmantă.

Cercetătorii de la Universitatea Princeton au hrănit un grup de şoareci cu mâncare ţinută într-un frigider cu magneţi şi un alt grup de şoareci cu mâncare dintr-un frigider fără magneţi.

Citeşte şi: Află motivele pentru care nu ar trebui niciodată să ţii ouăle pe raftul de la uşa frigiderului!

În urma studiului, s-aa ajuns la concluzia că animalele hrănite cu alimentele din frigiderul cu magneti dveeniseră cu 87% mai predispuşi apariţiei cancerului decât cele din celălalt grup.

Acesta nu este însă singura problemă cu magneţii de pe frigider. Puşi în preajma unui contor de energie electrică, aceste obiecte cresc consumul, aşa cum au constat şi cei care au vrut să obţină efectul invers, punându magneţii lângă contorul de energie electrică.

Vezi ce alte produse duc la apariţia cancerului.

Sursă: cancan.ro