Masca de faţă cu nutela:beneficii

Masca facială pe bază de nutela are efect exfoliant şi este perfectă pentru eliminarea punctelor negre şi albe. La final,pieleadevine mai strălucitoare,oferindu-i hidratare,datorită proprietăţilor de hidratare a ingredientelor prezente în crema de alune.

Citeşte şi:Untul de cacao,poţiunea magică pentru piele!

Şi,pentru că nutela are o concentraţie mare de cacao,înseamnă că tratamentul este bogat în flavonoide,care sunt antioxidanţi de perfecţionare care ajută la remedierea daunelor produse de radicalii liberi.

Citeşte şi:Cele mai bune reţete de măşti faciale care îndepărtează punctele negre

Este foarte important ca masca să nu fie lăsată să acţioneze pe piele mai mult de 15 minute,pentru a evita orice efect advers din cauza conţinutului ridicat de zahăr.

Masca facială cu nutela:mod de preparare şi aplicare 

Tot ce trebuie să faci este să scoţi două linguri de nuteladin borcan şi să le pui într-un bol şi să laşi crema 10 minute la temperatura camerei. Apoi,începi să aplici pe toată suprafaţa feţei pasta de ciocolată şi alune. Aşa cum am spus mai sus,nu trebuie lăsată să acţioneze mai mult de 15-20 de minute. După care,clăteşti cu apă călduţă.

Vezi şi:Reţete de măşti antiîmbătrânire cu ingrediente din bucătărie

Această mască pe bază de nutela este perfectă pentru femeile care au tenul uscat,deoarece o lasă catifelată,hidratată şi lipsită de imperfecţiuni. De asemenea,nu se aplică de mai multe ori într-o săptămână,ci o dată la două luni.

Credit foto:www.cantikitu.com

Sursă:www.allure.com