În general, şarpele din vis înseanmă că te confrunţi cu situaţii dificile sau emoţii nerezolvate. Poate însemna şi faptul că viaţa ta e pe cale să se schimbe. 

Iată cele mai comune înţelesuri asociate cu apariţia şarpelui în vis: 

  • şarpele este simbolul subconstientului;
  • şarpele indica faptul ca te afli in plin proces de vindecare si rezolvare a unor probleme;
  • şarpele este simbolul unei parti salbatice a ta sau a unei resurse neexploatate;
  • şarpele poate reprezenta intuitia ta sau un aspect al spiritualitatii tale; instinctul tau, ceea ce te misca cu adevarat;
  • şerpii apar în vise în timpuri de tranziţie sau de transformare;
  • din perspectiva freudiana, şarpele reprezinta un simbol falic. 

Muşcătura de şarpe semnifică temeri şi îngrijorări ascunse care vă ameninţă. Visul ar putea veni şi ca o avertizare asupra unui lucru din viaţa ta de care nu eşti conştient. Dacă doar îl vezi, fără să te atace, asta înseamnă că vei ajunge într-o situaţie compromiţătoare.  

Dacă visezi mai mulţi şerpi agresivi, e semn de neplăceri şi indică faptul că vei fi amăgit.  

A visa un şarpe cu clopoţei reprezintă oameni sau situatţi care va avertizează despre consecinţe neplăcute. Avertismente clare sau ostilitate deschisă. Sentimente despre potenţialul unei probleme serioase în viaţa dumneavoastră. 

Şerpii în apă simbolizează temeri inconştiente sau un potenţial de vindecare emotională. În acest caz, un astfel de vis ar putea indica curenţi emoţionali puternici care va pot influenţa cursul vieţii dumneavoastră. 

Daca visati un şarpe mare înseamnă că trebuie sa aveţi grijă pentru ca veţi fi înşelat. 

Când visezi un şarpe, ai putea folosi interpretarea pentru a încuraja schimbările pozitive care au loc în viaţa ta. Un vis cu un şarpe ar putea fi asemenea unei monede cu doua feţe: pentru fiecare frică, teamă, îngrijorare, anxietate există o oportunitate ca ceva pozitiv să te ajute să-ţi schimbi în bine viaţa. 


Sursă: sfatulpărinţilor.ro, visele.ro