De aceea,este bine să încercăm să aducem zâmbetul pe chipul celor care nu îndrăznesc decât cu sfială şi eforturi suplimentare să spere la un viitor mai bun.

În rândul copiilor care vor să ajungă departe şi să studieze,chiar dacă n-au bani,se numără şi Ana,o fetiţă frumoasă foc,după care a fost numită Asociaţia „Ana şi Copiii“,organizaţie umanitară nonprofit,ce vine în sprijinul copiilor şi al tinerilor nevoiaşi care vor să înveţe. Ea a împlinit 6 ani şi anul acesta va merge la şcoală. Ca şi ea,mulţi copii din cadrul asociaţiei vor fi şcolari cu acte în regulă.

Ca să aibă un start bun şi să păşească cu încredere în noul an şcolar,având acelaşi „arsenal“ ca şi ceilalţi învăţăcei,aceşti copii au nevoie de sprijin pentru a-şi umple ghiozdanele cu toate rechizitele necesare acestei etape din viaţa lor,pe care părinţii lor nu le pot asigura.

Întrucât membrii asociaţiei au de pregătit nu mai puţin de 268 de rucsacuri,ne roagă să contribuim şi să împărţim din puţinul nostru pentru a-i susţine în acest demers deloc ieftin.  

Dacă vrei donezi bani,dar şi pentru detalii suplimentare,nu ezita să suni la:021/222.61.51,0728.681.182 sau să dai un e-mail pe [email protected].