Pentru a face faţă acestor provocări, alimentaţia corespunzătoare, odihna şi liniştea sunt esenţiale. În plus, Fiterman Pharma vine în ajutorul părinţilor şi a creat două siropuri speciale cu eficacitate terapeutică dovedită clinic, care să-i ajute pe cei mici în depăşirea perioadelor dificile.

Alinan – sursă de concentrare este singurul magneziu şi B-Complex sub formă de sirop dedicat copiilor isteţi. Şcoala solicită permanent atenţia copiilor, însă o cantitate mare de informaţii şi o stimulare intensă poate duce rapid la instalarea oboselii. Siropul poate fi un ajutor de nădejde, mai ales că are un gust plăcut de căpşuni şi este foarte repede tolerat de copii.

Acest sirop se administrează în următoarele cazuri:

-         pentru creşterea capacităţii de atenţie şi concentrare;

-         pentru reducerea agitaţiei, emotivităţii, hiperactivităţii;

-         pentru reducerea oboselii şi extenuării;

-         în crizele de spasmofilie.

Alinan – Energie şi poftă de mâncare este un sirop care îi poate reda copilului zâmbetul pe buze, dat fiind gustul dulce de caise pe care îl are. Conţine top 10 vitamine esenţiale şi stimulează creşterea armonioasă a piticului, putând fi administrat uşor, introdus în ceaiuri, sucuri sau piure de fructe.

Acest sirop se administrează în următoarele cazuri:

-         lipsa poftei de mâncare şi scădere în greutate;

-         oboseală excesivă, efort fizic sau intelectual;

-         refacerea organismului în convalescenţă.

Toate împreună trebuie presărate cu dragoste şi iubire din partea părinţilor, pentru ca cei mici să aibă confortul fizic şi emoţional necesar pentru a se concentra şi trece cu bine peste dificultăţi.

Mai multe informaţii despre aceste produse marca Fiterman Pharma găsiţi pe site-urile www.fitermanpharma.ro şi www.alinan.ro.

Sursă imagine: astroneergo.ru/fr