Sufrageria cu Pisici vă aşteaptă duminică,23 octombrie 2016,orele 12:00-18:00,la Sufrageria cu Jocuri (Nicolae Filipescu nr. 57). Veţi găsi aici pisici pentru adopţie,prăjituri de casă,sacoşe de pânză şi calendare cu pisici,produse handmade şi tot felul de decoraţiuni pisicoase. De asemenea veţi putea cumpăra articole pisiceşti şi de la standul CATRYOSHKA,care donează Camerei cu Pisici o parte din încasările de la eveniment.
 
Pisicile vin gata deparazitate,vaccinate,unele sterilizate,iar noi vă ajutăm să găsiţi cea mai potrivită felină pentru personalitatea şi stilul vostru de viaţă şi vă ajutăm cu sfaturi practice privind noii voştri companioni. La acest eveniment sunt oferite spre adopţie doar pisici aflate în grija voluntarilor proiectului Camera cu Pisici.
 
Banii strânşi vor ajuta achitarea tratamentelor veterinare pentru pisicile salvate de pe stradă şi la îngrijirea pisicilor care nu-şi vor găsi familii la eveniment. Dacă doriţi,le puteţi aduce şi cadouri pisicilor:hrană,transportoare,jucării sau orice consideraţi ca le-ar face viaţa mai frumoasă până la adopţie.
 
Mai multe informaţii despre eveniment aici.