Începând cu data de 10 septembrie,Iniţiativă naţională de împădurire bazată pe voluntariat Plantăm fapte bune în România demarează,alături de LS Travel Retail Romania,campania „Ajută-ne să reîmpădurim ROMÂNIA!”.

Doritorii se pot înscrie ca voluntari (înscriere la adresa [email protected]) sau pot face donaţii,care vor fi folosite la împăduririle de toamnă.

Acţiunile sunt programate pe 22 noiembrie,iar localităţile vizate de campanie sunt:

-Tigveni,judeţul Argeş (se pot înscrie 20 de persoane din oraşele Piteşti şi Curtea de Argeş.Transportul se va face din Piteşti);

-Bălţaţi,judeţul  Iaşi (se pot înscrie 20 de persoane din oraşul Iaşi. Transportul se va face din Iaşi);

-Peştera,judeţul Constanţa  (se pot înscrie 20 de persoane din oraşele Constanţa şi Medgidia. Transportul se va face din oraşul Constanţa);

-Păuleşti,judeţul  Prahova (se pot înscrie 20 de persoane din Bucureşti. Transportul se va face din Bucureşti).

O altă modalitate prin care doritorii se pot implica în campania „Ajută-ne să împădurim ROMÂNIA!”,este cea financiară,prin donaţii în cutiile special amplasate în magazinele inmedio,Relay,1 Minute,So Coffee,Voyage Cafe  şi Le Café inmedio sau direct în conturile PFBRo:                                            

RO10 BRDE 445S V007 9050 4450 (RON) şi RO11 BRDE 445S V435 2674 4450 (USD).

Colaborarea dintre  „Plantăm fapte bune în România”  şi LS Travel a început în noiembrie 2013,când 20 de angajaţi ai companiei au participat,în calitate de voluntari,la plantarea de la Armăşeşti. Ulterior,aceştia s-au alăturat iniţiativei şi pentru acţiunea de la Breaza din primăvara acestui an.

Campania „Ajută-ne să împădurim România” face parte din proiectul Pădurea Inmedio,demarat în anul 2013,care îşi propune să protejeze pădurile atât prin acţiuni de plantare cât şi prin acţiuni de ecologizare a traseelor forestiere.