Cămaşa cu buline

Această cămaşă cu mâneci lungi,uşor de purtat,ar arăta super asociată cu o pereche de jeanşi închişi la culoareşi cu o pereche de cizme negre,până la genunchi. Dacă preferi varianta cu fustă,încearcă una cu talie înaltă,gri şi poartă nişte pantofi cu platformă medie.

Cămaşă,Eponge Fashion Paris,89,9 lei

 

Fusta midi

Fii pregătită pentru o avalanşă de reacţii,odată îmbrăcată într-o astfel de fustă. Poartă această fustă jucăuşă şi sexy cu o pereche de cizme negre până la gleznă şi cu un top simplu sau optează pentru un look ceva mai îndrăzneţ,cu ajutorul unor pantofi coloraţi (roşii sau turcoise),un T-shirt alb simplu şi un cardigan supradimensionat,pe deasupra.

Fustă,LaFemme,109,99 lei

 

Tartan alb-negru

Pantofii cu un astfel de “imprimeu” sunt foarte sexy şi merg de minune cu o fustă creion neagră. Încearcă! Îi mai poţi purta cu pantaloni drepţi şi cu un sacou cambrat sau,de ce nu,cu un sarafan gri închis. Oricum i-ai purta,îţi vor face picioarele să arate de milioane!

IlPasso,499 lei

 

Rochia casual

Poart-o cu un dres mat sau cu nişte colanţi din piele neagră,pentru a obţine o stratificare de materiale diferite (joacă-te cu alăturarea de mat-lucios). Deasupra poţi opta pentru un cardigan pufos,XXL şi pentru nişte accesorii metalice suprapuse. Colierele sunt alegerea perfectă pentru asta!

Rochie,Sprider Stores,119 lei

 

Puloverul cu dungi

Nu poţi trece de toamnă şi iarnă fără un dulap plin de pulovere şi cardigane,dar asta nu înseamnă că toate trebuie să fie simple. Mergi pe ceva cu model,în genul acestui cardigan dungat.  Asocierea lui cu o pereche de blugi prespălaţi şi cu nişte cizme negre,de inspiraţie ecvestră,va conduce la obţinerea unui stil şic-relaxat.

Cardigan,TinaR,99 lei