Există mai multe moduri versatile de a purta această nuanţă caldă. Albastru regal arată foarte bine în combinaţie cu culori neutre,cum sunt bejul,albul sau negrul,precum şi cu alte nuanţe vibrante,inclusiv roz,roşu sau galben. Aşadar,dacă încă nu ai niciun articol vestimentar de această culoare în garderoba ta,nu ezita să o adaugi.

Iată câte ţinute din care te poţi inspira:

Sacou

O modalitate de a purta albastru regal este de a alege un astfel de sacou. Acesta poate fi purta la ţinuta casual,precum şi la cele de birou. Poate fi combinat cu o pereche de blugi skinny şi un top alb sau o cămaşă. În plus,poate fi purtat peste o ţinută mononcromatică,pentru a adăuga un strop de culoare.  

Bluze

Acestea pot fi găsite în culoarea de albastru regal,şi merg foarte bine combinate cu articole vestimentare din denim sau unele de nuanţă albă,sau cu pantofi cu tocuri albastru regal. Totodată,pot fi asortate cu roşu,aşa că poţi purta pantofi roşii.

Rochiţe

O altă modalitate prin care poţi purta albastru regal este prin intermediul unei rochiţe,stil casual sau formal. Depinde de modelul rochiei,dar când vine vorba de încălţăminte,poţi încălţa pantofi cu talpa joasă,balerine sau sandale,de nuanţe cum sunt negru,nude,galben,roşu,roz pal,dar şi albastru regal.

  

Fuste

  

Fustele sunt preferate de toate femeile în sezonul cald. De aceea,o fustă  midi de un albastru regal în combinaţie cu un tricou sau top negru,este ţinuta cu care poţi ieşi în oraş seara,şi nu numai. Este o ţinută cu care te poţi duce şi la o petrecere.

Credite foto:www.fashionsy.com