În cazul în care ai nevoie de ajutor în purtarea acestei piese,iată câteva ponturi pentru o alegere potrivită.

Atenţie la dimensiune
 
În timp ce cumperi bustiera,nu pierde din vedere alegerea unui mărimi potrivite. În cazul în care o mărime nu ţi se potriveşte,bustiera nu va putea să-ţi dea aspectul potrivit la care aspiri. Restul materialului poate fi ajustat,în funcţie de corpultău,însă cupa trebuie să se plieze perfect. Aşadar,nu contează cât de mult îţi place un model anume,cumpără o bustieră a cărei cupe îţi vine mănuşă.
 
Selectarea modelului

Asigură-te întotdeauna că ai cumpărat o bustieră dintr-un material de bună calitate,pentru că acesta vine în contact direct cu pielea. O bustieră ideală este cea fără bretele,pentru că reuşeşte să se susţină,fară ajutor.

 Bustiera potrivită pentru corpul potrivit

Înainte de a alege piesa,asigură-te că nu ai aşteptări prea mari,în cazul în care vrei să ascunzi ceva. Bustiera este o piesă vestimentară care pune la verere tot. Ai grijă la secţiunile neatractive de grăsime din zona şoldurilor,talieişi bustului. Dacă eşti mai plinuţă în jurul taliei,cumpără un model mai mare. Dacă eşti subţire,stilul scurt te avantajează.
 
Confort înainte de toate

În mod tradiţional,o bustieră are sistemul de închidere pe partea dreaptă,sau la spate cu ajutorul firelor sau fermoarelor. Pentru un plus de comoditate,poţi alege o bustiera cu închizătura din faţă . Îţi va lua mai puţin timp să te aranjezi.

 Accesoriile

Pentru a completa look-ul,este foarte important de a alegi accesoriile potrivite. Deoarece îţi oferă un aspect foarte feminin,ai nevoie să stilizezi outfit-ul cu bijuterii feminine. Optează pentru o piesă îndrăzneaţă. Adaugă jartiere potrivite şi tocuri înalte pentru a completa aspectul.


Citeşte şi:

Rochii de sezon în tendinţe

Tendinţele primăverii în materie de machiaj