Arome de citrice

Nu există Crăciun adevărat fără miresmele portocalelor,mandarinelor şi grepfrutului! Le poţi purta mereu cu tine dacă alegi un parfum răcoritor. Îţi propun Intuition de la Estee Lauder ale cărui note de vârf conţin mandarină,grepfrut şi bergamotă. Notele de mijloc sunt cele bogate de gardenie,frezie şi trandafir,iar ambra este nota lui de bază. O altă variantă de a purta cu tine aromele Sărbătorilor de iarnă este să alegi apa de parfum Karma Fragrance de la Lush cu portocală,pin,lămâiţă,patchouli şi lavandă.

Scorţişoară şi flori orientale

Iată o combinaţie potrivită mai ales seara,când vrei să cucereşti sau în momentele în care doreşti să te înconjori de un parfum care să amintească de Crăciun. Testează Opium de la Yves Saint Laurent,un parfum oriental care combină miresmele condimentelor scorţişoara,piperul,ardeiul iute cu acelea al florilor garoafă,iasomie,ylang-ylang,patchouli,la care se adaugă aroma vaniliei.

Parfumuri delicioase cu vanilie

Vanilia este încă un ingredient care nu lipseşte din dulciurile savuroase ale Crăciunului. Alege o sticluţă de parfum a cărui bază conţine vanilie şi în ea vei putea păstra toate bucuriile Sărbătorilor. Poate fi Kenzo Flower cu un amestec de vanilie şi mosc alb ca note de bază,de trandafir,iasomie şi violete ca note de mijloc şi coacăze negre spre vârf. Este un parfum floral care te va face să te simţi senzuală,expresivă.