În 2019, culorile –vedetă sunt coraiul, albastrul electric, galbenul muştar, rozul pudrat şi lila. De asemenea, rămâne în tendinţe combinaţia clasică de alb şi negru.

Coraiul, pretenţios şi îndrăzneţ

Coraiul este o culoare pretenţioasă, pe care o poţi pune în valoare pur şi simplu cu ajutorul accesoriilor. Dacă îţi plac rochiile, alege una corai pe care să o porţi cu o geantă sau cu o curea neagră în talie ori cu accesorii aurii. Optează pentru piese vestimentare cu linii simple, deoarece intensitatea culorii este suficientă.

Poţi opta şi pentru contraste îndrăzneţe prin combinarea coraiului cu albastru marin sau electric.

Rozul - pudrat, pentru o ţinută elegantă

Rozul pal este o culoare care denotă eleganţă şi rafinament. Pentru o ţinută clasică, poţi alege o fustă plisată, care este din nou în mare vogă, pe care să o combini cu o bluză albă. Bijuteriile cu perle sunt accesoriile perfecte pentru această culoare.

Albastrul - electric te pune în evidenţă

Deşi este o culoare intensă şi sofisticată, albastrul electric poate fi prezent într-o mulţime de ţinute: office, casual sau festive. Îmbracă o bluză sau un pulover albastru când ieşi în oraş cu prietenii. Ele se potrivesc bine cu pantaloni galben muştar şi cu o pereche de botine din piele cu toc înalt.