Alex Rodriguez, cunoscut sub numele „A-Rod‟ nu a stat degeaba în ultimele luni, chiar dacă a trecut printr-o despărţire mediatizată. Fostul sportiv s-a ambiţionat să le arate tuturor că nu doar fosta parteneră de viaţă, Jennifer Lopez poate să arate perfect la cei 51 de ani! A-Rod a postat, de curând, pe pagina de Instagram o fotografie înainte şi după în care le-a arătat urmăritorilor cât de mult a slăbit cu ajutorul unor antrenamente speciale şi cu dietă.

Ce presupune programul de slăbit

Nu mai puţin de 4.000 de dolari a scos din buzunar fostul sportiv pentru acest program de slăbit! Timp de nouă săptămâni, Alex a făcut antrenamente riguroase în sala de fitness şi a fost monitorizat de un antrenor în permanenţă: „A-Rod a fost uimitor în timpul programului de 54 de zile. A ajuns de fiecare la timp pentru antrenamente, oricât de ocupat ar fi fost. Aceasta este singura modalitate de a obţine rezultate‟, a spus antrenorul de fitness, Rodrigo Garguno, care este şi fondatorul programului, potrivit Page Six. Antrenamentul constă în exerciţii de tip HIIT (High Intesity Interval Training, o tehnică de antrenament cu intensitate ridicată), exerciţii cardio şi haltere. De asemenea, în preţ este inclusă o consiliere nutriţională, dar şi programe de recuperare, cum ar fi crioterapia şi purtatul ghetelor Normatec, care acoperă picioarele şi măsoară pulsul. Totodată, pe tot parcursul dietei Alex Rodriguez nu a băut nimic înafară de apă şi s-a hrănit doar cu mâncare bio.

În postarea de pe Instagram, Alex Rodriguez este foarte mândru de rezultatele sale şi îşi îndeamnă urmăritorii să facă mişcare: „Cine a rămas doar cu obiectivele sale sportive, din acest an? Am fost în concordanţă cu antrenamentele şi am dat jos în cele din urmă. Care mâncare este slăbiciunea ta?‟, a scris A-Rod. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram