Deşi pare ceva uşor, îngrăşarea reprezintă o adevărată provocare pentru persoanele care îşi doresc acest lucru. În primul rând, procesul trebuie să se realizeze treptat şi prin consumul de alimente sănătoase. În al doilea rând, ca în cazul slăbitului, mişcarea este importantă, în special sunt recomandate exerciţiile cu greutăţi, care ajută la creşterea masei musculare. Iată cele mai recomandate alimente pe care trebuie să le introduci într-o dietă de îngrăşat!

Cartofi

Probabil nu te surprinde faptul că aceste alimente le sunt recomandate persoanelor care vor să se îngraşe. Antrenorul Jessica Rosen explică faptul că tuberculii cu amidon, încărcaţi cu carbohidraţi, sunt digeraţi rapid, iar glucidele sunt transformate în glucoză, pe care corpul o foloseşte pentru energie. De asemenea, glucoza poate fi transformată în grăsime, ajutându-te să acumulezi câteva kilograme în plus. Totodată, cartofii reprezintă surse excelente de potasiu şi de vitamina C, substanţe vitale pentru funcţionarea optimă a organismului.

Citeşte şi Clasamentul dietelor, de la ocupantele podiumului la cele descalificate. Dieta mediteraneeană, medaliată cu aur