Mai jos,îţi prezint câteva din produsele pe care eu şi Denisa Speriatu,câştigătoarea campaniei „Vara asta poţi să ajungi la silueta mult visată”,iniţiată de revista „Click! pentru femei”,ne bazăm în lupta noastră cu kilogramele în plus.

Bolero Mix de la Eisbergeste un mix de endivia,frisee şi sfeclă roşie. Numărul mic de calorii,27 kcal/100g, îl recomandă pentru un consum îndelungat,iar gustul de salată uşor amăruie amestecat cu cel de sfeclă roşie dulce o face să fie şi foarte plăcută.

Preţ:5,99 lei/150 g

Salata Misticanzade la Eisbergîţi aduce în farfurie gustul primăverii,indiferent de anotimpul în care o mănânci,graţie amestecului de rucola,Batavia,spănăcel şi valeriană. Şi are numai 13,5 kcal la suta de grame!

Preţ:6,99 lei/100 g

Ceaiul de slăbit Canadian Teaoferă o senzaţie plăcută de saţietate şi amână golirea stomacului,încetineşte rata de alimente care merg de la stomac în intestinul subţire,astfel ajutând la controlul apetitului de dulce şi al chinurilor foamei. În plus,îţi mai vând un pont:ajută şi la eliminarea celulitei,prin curăţarea organismului de reziduurile toxice.

Pachet promoţional 3 bucăţi=149 lei

 

Campanie susţinută de: