Mere pentru o respiraţie proaspătă

Este cât se poate de adevărat că un măr pe zi poate ţine medicul departe, dar acelaşi lucru se aplică şi în cazul respiraţiei urât mirositoare. Mărul are proprietăţi antibacteriene şi acţionează precum un odorizant de gură. De asemenea, previne formarea plăcii dentare şi a altor bacterii care cauzează danturii.

Citrice pentru o combatere mirosurilor neplăcute

Corpul absoarbe şi emană în mod natural mirosurile provenite de la citrice precum portocalele sau lămâile, de aceea este recomandat să le consumi atunci când vrei ca pielea ta să capete un miros frumos. În plus, acizii conţinuţi de ele ajută la eliminarea toxinelor care cauzează apariţia mirosurilor neplăcute.

Iaurt pentru neutralizarea mirosurilor

Cunoscut pentru proprietăţile sale benefice asupra sistemului digestiv, iaurtul are proprietatea de a neutraliza mirosurile, graţie probioticelor pe care le conţine, care combat toxinele din organism.

Ceaiul verde pentru dimineţi fresh

Pentru a avea o respiraţie plăcut mirositoare la primele ore ale dimineţii, bea o cană cu ceai verde înainte de culcare. Polifenolii conţinuţi de acesta contrinuie la combaterea bacteriilor, prevenind totodată apariţia afecţiunilor gingiilor sau halenei – respiraţia urât mirositoare.