Soţia lui Dan Chişu a dezvăluit într-un interviu acordat Revistei Viva! că nu ţine diete drastice, însă are grijă ce mănâncă, face sport atât cât îi permite timpul şi, pe lângă asta, încearcă pe cât posibil să se abţină de la dulciuri, lucru care nu îi iese întotdeauna. 

Citeşte şi: Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei sa îmbolnăvit: ”Au anesteziat-o şi i-au pus perfuzia în tâmplă”

"Cu timpul, înveţi că să pui prea multă presiune pe tine şi pe părerile celorlalţi e în defavoarea ta. Trebuie să cauţi coordonatele pe care poţi să le mai păstrezi tu cu tine şi, până la urmă, onestitatea faţă de tine e lucrul care se câştigă cu anii. Se pierd altele, dar se câştigă asta. Cred că fac ceea ce face orice femeie, încerc să am cât de cât grijă. Îmi place să mă mişc, îmi place să alerg, e singura formă de sport pe care o practic", a povestit Alina Chivulescu.

Alina Chivulescu mai spune că este conştientă că orice ar face nu va fi atât de slabă precum fotomodelele din reviste. 

Citeşte şi: Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani. Trucul minune la care apelează înainte de micul dejun

"Mă abţin cât pot de la dulce, dar mai trişez. Nu există miracole, depinde ce-ţi doreşti. Dacă vrei să fii super fit, un preţ trebuie plătit. Reuşesc să mă ţin şi eu de câte o dietă, dar pe termen lung nu funcţionează, nu am morfologia necesară. Ador fetele slabe. Îmi plac fetele slabe de mor, mi se pare că sunt prototi¬pul ideal de femeie. Nu o să fiu niciodată aşa, ar fi penibil să cred că pot, e ca şi cum mi-aş dori să am ochii albaştri", a declarat vedeta pentru Revista Viva!