Alina Eremia le-a mulţumit tuturor pentru mesajele de susţinere şi a explicat că a amântat prea mult această operaţie. Deviaţia de sept îi făcea probleme de multă vreme, de ani de zile şi ajunsese chiar să nu mai poată dormi noaptea. 

Citeşte şi: Andreea Antonescu, primele declaraţii după ce s-a despărţit de Ştefan Manolache: ”Lucrurile sunt clare, nu mai suntem împreună!”

"Vă mulţumesc mult pentru grija voastră, pentru mesaje. Am vrut să vă spun personal că sunt OK, că operaţia de deviaţie de sept a decurs bine, a fost una reuşită", a declarat Alina Eremia, într-un mesaj transmis pe contul său de Instagram.

Deviaţia de sept îi făcea probleme de multă vreme, de ani de zile şi ajunsese chiar să nu mai poată dormi noaptea. Acum, artista se simte bine şi aşteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă, în faţa publicului. 

Citeşte şi: Secretul Andreei Mantea ca să nu se îngraşe nici măcar un gram! Ce bea în fiecare zi

"Deşi am amânat-o foarte mult timp, pentru că trebuia să o fac de acum câţiva ani, ajunsesem în stadiul în care trebuia să iau măsuri, am folosit picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani şi lucrurile se agravau pentru că deja ele nu îşi mai făceau efectul, ceea ce avea ca rezultate nopţi nedormite, migrene”, le-a spus Alina Eremia fanilor, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie.