Magazinul are o suprafaţă amenajată de 4380 de metri pătraţi, din care 2450 de metri pătraţi suprafaţă construită. Noul magazin din Brăila vine cu un element diferenţiator faţă de alte magazine: un nou concept, de centru de servicii:

,,Deschiderea celui mai mare magazin electro-IT din judeţul Bărila înseamnă un nou pas pe care ALTEX îl face pentru modernizarea pieţei de retail electro-IT din România. Clienţii din Brăila şi din zonele din apropiere au acum mai mult decât un simplu magazin, au un centru de servicii care, prin cel mai mic preţ din România oferit pentru întreaga gamă de produse, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenţei, susţinut de servicii de consultanţă la raft, de livrare imediată, de ridicarea produselor vechi, de service în magazin, de finanaţare accesibilă, le asigură accesul către noi tehnologii şi la servicii care să le îmbunătăţească viaţa”, explică Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX România.

La punctul de Service din magazin, personalul ALTEX specializat diagnostichează produsele şi oferă o rezolvare, în funcţie de problema identificată.

„Prin punctul de service în magazin reducem timpul de aşteptare pentru reparaţii asigurând pe loc diagnosticarea şi chiar, când se poate, repararea pe loc produselor importante pentru clienţii noştri precum telefoane, laptop-uri, televizoare sau electrocasnice mici. Serviciul de SERVICE ÎN MAGAZIN nu se limitează la produsele aflate în garanţie, ci vine în întâmpinarea nevoii tuturor clienţilor care caută rapid o soluţie pentru curăţare, upgrade sau reparare”, explică Daniel Ştirban, Director General, ALTEX Service Center

Noul magazin ALTEX din bulevardul Dorobanţilor nr. 415 din Brăila (lângă Kaufland) va fi deschis de luni până sâmbătă, de la 9:00 până la 21:00, iar duminica în intervalul 09:00-20:00