Actriţele din serialul „Prietenii tăi‟ au mâncat aceeaşi salată în fiecare zi, timp de 10 ani. Care este reţeta?

23 februarie 2022   Carieră

Felul în care arată vedetele de Hollywood ne face să ne gândim la dieta strictă pe care trebuie s-o respecte zi de zi. Şi, nu de puţine ori, divele de pe marele ecran sunt întrebate ce conţine meniul lor, la ce trecuri alimentare apelează de etalează, de fiecare dată, asemenea siluetă de vis. Iar răspunsul unora ne poate surprinde…

Jennifer Aniston, cunoscută din serialul “Prietenii tăi” şi mariajul ei cu Brad Pitt, n-are secrete alimentare, motiv pentru care a acceptat să spună lumii întregi ce se află, de obicei, pe farfuria ei. Într-un interviu oferit în 2021 pentru InStyle, actriţa a dezvăluit următoarele: „Pot să mânânc câte un M&M sau o gură de chips-uri. Ştiu, e enervant rău!...‟ În timp ce-i admirăm voinţa de-a se abţine să nu consume mai multă mâncare nesănătoasă, nu putem să nu ne întrebăm dacă preparatele sănătoase chiar sunt preferatele ei sau sunt doar recomandarea nutriţionistului ei.  

Ei bine, Jen a fost cât se poate de sinceră şi-a mărturist pentru presa americană că verdeţurile sunt nelipsite din meniul ei. Şi asta pentru că îi plac nespus! “Chiar şi atunci când am o zi în care trişez, mănânc câte un chip cu kale”, a dezvăluit vedeta pentru Access Hollywood. Aţi citit bine, e vorba despre un singur chip, nu mai multe chips-uri, da?

Şi, ca să vedeţi cât de serioasă e în privinţa dietei sale sănătoase, prietena şi colega ei de breaslă, Courteney Cox, a dat-o de gol în 2010, când a făcut o declaraţie uimitoare pentru Los Angeles Times. Court a spus că ea, Aniston şi Lisa Kudrow, adică toate actriţele principale din celebrul serial Prietenii tăi, au mâncat aceeaşi salată Cobb la prânz, “în fiecare zi, timp de 10 ani”.

Care este reţeta salatei Cobb?

Salata Cobb a fost creată în 1937, de către proprietarul de restaurant Bob Cobb, din Los Angeles, iar reţeta conţine pui, fasole, şuncă, ouă fierte tari, roşii, avocado şi brânză. Cox a ţinut să precizeze că Jennifer “punea, de fiecare dată, şuncă de curcan şi fasole Garbanzo” în salata ei.

Aniston a publicat pe pagina de Instagram a Living Proof, în 2015, o variantă nouă a mult îndrăgitei ei salate. Se pare că noua salată Cobb mai avea în componenţă castravete, pătrunjel, mentă, ceapă roşie, fasole Garbanzo, brânză feta sfărâmată şi fistic tăiat bucăţele. Această variantă a devenit un mare succes pe Instagram şi TikTok, unde themodernnonna a gustat preparatul şi-a spus că mai are nevoie de “puţină zeamă de lămâie, ulei de măsline şi sare”. În rest, e minunată! Dar s-o mânânci, totuşi, timp de 10 ani în fiecare zi?!...

Foto - Shutterstock

Mai multe