Căpşunile, fructele minune!

24 mai 2013   Carieră

Dieta cu căpşuni a devenit populară cam prin anii 2000 atunci când, Victoria Beckham şi Britney Spears au scăzut destul de mult în greutate cu ajutorul acesteia. O poţi folosi şi tu, atât pentru a da câteva kg jos, dar şi pentru a mânca pur şi simplu sănătos. Iată!

Studiile arată că un consum constant de căpşuni ajută la întărirea sistemului imunitar,dar şi a metabolismului şi sistemului cardiovascular,şi au şi un efect antiîmbătrânire asupra tenului tău,datorită substanţelor nutritive conţinute.

Căpşunile conţin vitamine şi minerale:calciu,fier,magneziu,fosfor,potasiu,sodiu,zinc,cupru,mangan,seleniu,vitamina C,vitamina B6,vitamina B12,acid folic,vitamina A,vitamina E,precum şi 18 aminoacizi.

Citeşte şi:

Căpşunile îngrijesc tenul gras

Tort cu căpşuni

Dietă pe termen lung (de pierdere în greutate)

O dietă sănătoasă se bazează atât pe consumul de căpşuni,cât şi de peşte şi legume proaspete. Poţi să-ţi faci singură un plan de dietă strictă sau poţi căuta reţete,având ca bază căpşunile. De exemplu,poţi consuma căpşuni cu sparanghel,carne de pui sau iaurt.

Dieta pe bază de căpşuniMic dejun:căpşuni cu ou fiert,fulgi de ovăz,iaurt sau un pahar de lapte degresatGustare:sendviş cu brânză.Prânz:supă de legume,pui sau peşte cu o salată,şi un bol de căpşuni la desertGustare:căpşuni cu jeleu sau cu miereCină:o salată de fructe cu căpşuni şi tofu pe grătarGustare de stat în faţa televizorului:iaurt degresat

Mai multe